Vaknade upp runt 4:00 av att jag höll på att ramla ur sängen. Hjärnan fick också någon form av kortslutning där mitt i alltihopa. Jag upptäckte nämligen att jag låg på fel sida av sängen. Jag sover alltid vid samma sida, men i natt måste jag rört mig rejält.

Det är ganska intressant det där med om man är en vanemänniska eller inte. Jag älskar fasta platser. Hittar jag en favoritplats så tar jag den direkt. Det kan vara i soffan, vid köksbordet, på bussen och ja som i sängen. Många påtalar hur obekväm man blir om någon tar ens plats, så känner jag inte men däremot gillar i regel att veta vart jag ska befinna mig.

Så tänkte börja morgonen med en fråga till er? Är ni vanemänniskor eller gör ni saker lite överallt?

Fb-Button

6 kommentarer

 1. Är nog en vanemänniska ända ut i fingerspetsarna 🙂
  Sitter alltid på samma plats vid matbordet både hemma här å hos mina föräldrar.

  Har Du testat omega – 3? Det är det tredje kosttillskottet läkaren rekommenderade mig och jag inbillar mig i alla fall att jag mår bättre 😉
  Magnesium kan – möjligtvis – även förbättra astma, liksom migrän… men det var inget läkaren sa var helt säkert, men att det var ju icke farligt att testa 🙂

  1. Så kul att läsa :D. Ja faktiskt :D. Började med omega-3 här igår :D. Kanske funkar :D.
   Låter intressant där med magnesium eftersom jag både har astma och migrän :), bra tips :D.

 2. Vet ju inte om det stämmer in på utmattningssjukdom, men min sjukdom me/cfs kan på något vis göra så att vitaminer7mineraler sånt som kroppen behöver icke tas upp i tarmen och därför behövs kosttillskott.
  Tänkte ifall – jag vet inte – det har något med den inre stressen att man inte mår bra och att kroppen liksom inte riktigt hänger med.
  Värt att testa i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: