En timme innan kvällen.

Bara en timme kvar tills jag får gå och lägga mig. Det låter kanske halvt galet att räkna ner tills man får sova men just idag känns det som det ska bli skönt. Jag längtar efter att få krypa ner under täcket och bara sluta ögonen och sova.

Dagen har varit bra men intensiv. När jag kom hem så dammsög jag och pratade med Lisa efteråt. Jättekul att få lite tid att prata med henne. William var hos Björn då så det var helt okej det med. Nu är William hemma igen i alla fall.

Vilket meningslöst inlägg eller så är det bara sådant där inlägg som visar hur livet är. Alla dagar är inte så himla intressanta. Idag är en sådan dag, imorgon är det nationella prov igen och sedan efter det börjar den fantastiska helgen. Jag ska njuta i helgen, den helgen som jag fyller 34 under. Bara ta det lugnt och njuta!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En timme innan kvällen.

 • 7 februari, 2018 at 21:40
  Permalink

  Nä precis, vardagsinlägg i dess renaste form.. ibland är det inte så mycket 🙂 Håller med dig om att det ska bli så skönt att lägga sig :))

  Reply
 • 7 februari, 2018 at 23:57
  Permalink

  vissa dagar är ju bara så man känner dem nästan meningslösa
  lycka till med provet in morg då sen helg o födelsedag hi hi kul kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: