Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Att fira sin födelsedag i samband med OS.

Som jag skrev tidigare är det idag en dag tills min födelsedag. Fyller 34 år imorgon, likt dagen jag föddes är det infaller min födelsedag med Vinter OS, skillnaden är 34 år och att jag är född på en lördag. Detta år fyller jag alltså år på en söndag.

Det finns en viss form av humor i att just jag som är totalt ointresserad av sport är född under den tiden då flest människor blir som galna i just sport. Jag har så länge jag kan minnas inte alls förstått varför sport skulle vara något intressant? Däremot såg jag flera skriva om något guld och insåg att Sverige förmodligen fått det idag. Det är inte som att jag hänger med. Men skulle jag bli tvungen att välja ett sportarrangemang att titta på är det nog vinter OS.

Timmarna tickar neråt nu till födelsedagen. Jag antar att min mamma låg på förlossningen i Mora vid den här tiden för 34 år sedan. Det är så häftigt med förlossningar, jag tror alla som en gång fött barn förnims hur det var att föda just sitt barn. Känslan, dofterna och ljuset. Den där stunden när man möter sitt barn för första gången, kärleken och lyckan. Tänk vilken gåva det är att få bli mamma, min mamma ser ni förövrigt på bilden här ovan hållandes i en miniversion av mig. Tack mamma för att du födde just mig! Jag älskar dig!

8 Comments

  1. Ja tycker de e kul me sport 🙂 Men blir inte att man ser så mkt då man inte har tid o sitta o kolla hela tin o de går så konstiga tider 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: