En måndagskväll.

Sitter här med huvudvärk, haft det sedan på förmiddagen. Ni vet sådan form där man fortfarande funkar men man någonstans vet att man balanserar på en tråd hela tiden. Migränen är nära och det är obehagligt.

Dagen har bestått av jobb och nu är jag hemma, har hunnit se tre avsnitt av Greys Anatomy. Just nu är alla andra serier på paus eftersom jag fastnat totalt i denna serie. Säsong 10 och det betyder att det endast är fyra säsonger kvar tills jag tittat lika långt som serien är idag. Det brukar gå fortare än man tror.

Nu är det kväll igen och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon är det jobb på plats i skolan 7:45-14:30 och sedan slutar jag och kan åka hemåt. Då ska jag tvätta och diska tänkte jag.

Har ni haft en bra dag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “En måndagskväll.

 • 12 februari, 2018 at 21:22
  Permalink

  Det har vart en fin dag! Men trött, somnade i soffan. Kanske var vaken lite för länge i helgen 🙂

  Reply
  • 13 februari, 2018 at 19:52
   Permalink

   Härligt att du haft en bra dag :). Förstår dig, är också jättetrött just nu :-o. Misstänker att det är februari som spelar sin roll 🙂

   Reply
 • 12 februari, 2018 at 21:47
  Permalink

  Det är en jättebra serie, vartifrån kikar du på den,, jag kom av mig ett tag och sluta kolla på den är nog typ runt säsong 10

  Reply
 • 12 februari, 2018 at 22:50
  Permalink

  Åh hoppas att du piggnar till snart <3
  Och GRATTIS i efterskott kära du, hipp hipp hurraaaaaa

  Reply
 • 13 februari, 2018 at 07:13
  Permalink

  Gårdagen lämnad bakom och en ny dag gryr… ja kanske inte fullt så poetiskt men det vore ju önskvärt 😉

  Fy för sjukdom, jag hoppas Du klarar Dig ifrån migrän, visst har Du medicin att ta i förväg när Du känner att det är på G?

  Jag har börjat bli förkyld… igen. Nyser, snorar å ögonen är irriterade.

  I eftermiddag ska Elin till tandläkaren, hon har som tur är icke ärvt min tandläkarrädsla. Hittills har det aldrig varit något problem, aldrig hål… vi får se om den trenden håller i sig.

  Ha en fin tisdag, kram

  Reply
  • 13 februari, 2018 at 12:17
   Permalink

   Fint skrivet :). Jag har sån medicin ja, men problemet är att jag inte riktigt vet när det “bara” är spänning och när det är migrän på gång :/.

   Skönt att hon inte hade hål och inte är rädd för tandis :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: