Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Serietittande och snöfall.

Har verkligen tagit en helg helt för lugn och utan stress. Det resulterade i huvudvärk, tog mig en promenad i förhoppning om att det skulle hjälpa men nej det har inte hjälpt speciellt mycket. Det känns som att jag måste ta en massage den här veckan och se om nacken och huvud känns bättre då. Det här är hemskt, det värker något enormt!

William kommer hem om en stund. Vet ännu inte när, men ser framemot att träffa honom. Vi har inte setts sedan i torsdags klockan 04:30 då jag sa hej då för att åka mot Västerås. Han hade nämligen vaknat till en stund där men somnade om.

Annars fortsätter jag att titta på Greys Anatomy. Är nu på säsong 11 och avsnitt 12. Varför började jag inte titta tidigare. Grejen är den att serien är så bra att alla andra fått läggas åt sidan en stund. Det är okej men jag är smått besatt måste jag säga.

Imorgon är det sista veckan innan sportlov. Fyra arbetsdagar, nästa fredag ska jag egna åt studier och sedan tar jag sportlov. Det känns så skönt att få lov, andrum och att bara få vara. Jag räknar ner!

10 Comments

 1. Mycket snö i hela Sverige tydligen, vad jag förstått är det ovanligt mycket snö.

  Tråkigt med huvudvärk, kan Du vara väderkänslig så Du reagerar på väderomslag?
  Massage kan göra underverk 🙂
  Jag funderar oxå på att beställa tid för massage… får se om jag har tur å det finns tid.

  Skönt det snart är lov, ska Du göra något speciellt?

  Idag är jag trött å har hjärnbrist, fick ta hjälp av C för att fixa en app i mobilen…
  Egentligen hade jag lust att gå på bio men nix jag orkar icke.

  1. Kan absolut vara det, men tror mer på att det har med stress att göra denna gång tyvärr :(. Måste varva ner för nu säger kroppen helt stopp.
   Ska njuta bara :), blir bra med sådant lov :D.

 2. Usch så tråkigt med huvudvärk! Hoppas att det går över snart. Jag tycker absolut att du ska unna dig en massage eller kanske två?!

  En annan tråkig ska är att jag inte får upp dina inlägg i mitt bloglovin’-flöde! Undrar vad som har hänt?! Trodde nästan att du inte hade skrivit på ett tag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: