Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Söndagsgrubbel.

Vaknade strax efter klockan 6:00 men låg kvar i sängen, gick och la mig vid 22:00 igår kväll. Märker att jag är trött nu, det känns väldigt skönt att det bara är fyra arbetsdagar kvar till sportlov för mig nu. Jag behöver den där stundens vila och göra lite roliga saker. En sak jag tänkt mig är biobesök med William, det var jättelängesen vi var på bio tillsammans nu.

Söndag är det alltså idag då, mulet och jag har inga planer. Tvättmaskinen är i gång och jag har ätit frukost. Allting kan hända en oplanerad dag. Det är skönt också att vara helt oplanerad, jag behöver det för hjärnans skull. Ska ni göra något speciellt idag? I så fall vad ska ni göra?

4 Comments

  1. Har Du tvättmaskin i lägenheten eller är det gemensam tvättstuga?

    Idag ska Elin på bio kl 16 så då är min plan att hälsa på mina föräldrar medan Elin är på bion, då slipper jag köra extra… även om det bara är nån km så tar själva bilkörningen fram å tillbaka x antal gånger per dag för mycket tid.

    1. Har egen tvättmaskin ;). Finns tvättstuga i grannhuset men jag har lite fobi för sånt där, samt att jag vill kunna tvätta när det passar mig :-p.
      Åh mysigt det låter för henne :D. Roligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: