Så började måndagen igen. Fyra ynkliga små dagar kvar till sportlovet. Idag jobbar jag 7:45-16:15 och sedan kommer jag hem. William skulle med sin pappa och leta längdskidor efter skolan, han har årets andra friluftsdag imorgon nämligen.

Bilden ovan är från igår kväll när jag och William provade en varsin maxigroda som var på rea. Jag åt knappt något, tog några tuggor och började må illa. Trist, den var god men huvudvärken för mig är påtaglig just nu.

Jag har inga planer mer än att komma hem och ta det lugnt. Känner trots att jag sovit tryck i huvudet. Det är aldrig kul att vakna med påbörjad huvudvärk. Den kommer så tydligt från nacken också, så jag måste verkligen ta mig en massage denna månad. En annan sak är att ringa VCT och sjukgymnastiken om hur det blev med tid för mig. Jag var där under höstlovet, och de skulle kontaktat mig i november. Jag har inte hört ett ljud sedan dess.

Vad ska ni göra idag? Blir det jobb, skola eller ledig dag?

Fb-Button

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: