Så var det rast då, fyra arbetstimmar kvar av dag 1/4 innan sportlov. Jag räknar ner varje timme just nu. Längtar efter att få ta det lugnt, huvudvärken som ligger som ett moln över mig. Jag känner irritation över att må illa och ha huvudvärk hela tiden. Vill bara att det ska släppa så jag får man bra.

Något trevliga är i alla fall frukosten jag åt i morse. Yoghurt med bär, linfrön, müsli och chiafrön. Min mage mår som bäst när jag äter så, funkar även med mjölkfritt men problemet då är att jag inte är helt förtjust i sojaprodukter så tar då hellre vanlig yoghurt.

Vad gör ni idag? Har ni fint väder? Antar att flertalet av er ha lov nu, så himla lyxigt. Jag längtar så till lovet själv.

Fb-Button

8 kommentarer

  1. Idag är jag ledig =)… har inga lov i mitt yrke så det rullar på med ett rullande schema! Oavsett så är varje ledigdag/ledighet guld värt<3 Har det super och take care out there!

  2. Hade glömt att jag brukade ha sportlov tills jag läste i flera bloggar nu att det är dags för lov, haha. Så himla skönt med lov. Men jag saknar det faktiskt inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra när jag slutade gymnasiet. Kommer nog längta tillbaka med efter ett par heltidsår i arbetslivet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: