Naglar och rosor.

Var ner till Daily life spa och fixade till naglarna idag. Fick en jättefin färg och den blev verkligen perfekt kände jag. Så väl hemma tog jag några foton med en av mina rosor för att visa lite hur fina de är.

Alltid så nöjd efter att jag varit på salongen och gjort naglarna. Det är mitt vardagslyx som jag behöver för att må bra. Dagen har annars varit rätt tung, jag ser återigen framemot att få bege mig till sängen och sova idag. Tänk att vissa dagar är såna dagar när man bara behöver sova. Men snart är det helg och lov, då kommer jag få chansen att sova ut. Jag ser framemot att få sova ut, andas och ta hand om mig själv en stund.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Naglar och rosor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: