En vinterdag i minusgrader.

Jag och William gick hem till Björn idag, han bjöd oss på lunch. Riktigt gott var det, och perfekt efter en liten promenad. Det härliga var att solen lyste så det kändes som vår i luften även om det var rejält kallt. Det är något extra fint så här med februari i år när det är massor med snö och samtidigt lite kyla. Efter maten åkte vi mot Kniva då Björn skulle fixa med raggarbilen. Vi tog sedan den mot Skedvi tillsammans.

Jag tog några mobilbilder, hade tyvärr inte med mig systemkameran. Måste bli bättre på att plocka med mig den för bilderna blir så mycket finare med kameran. Jag och William har bestämt oss för att ta en fotodag tillsammans nu under lovet i alla fall. Så himlans roligt, det ska visserligen vara svinkallt hela lovet men man kan ju ändå ha det mysigt tillsammans utomhus.

Har ni haft en fin söndag? Jag njuter till fullo över att veta att vi har en helt ledig vecka att se framemot. Underbara sportlov känner jag, ledighet när det är som bäst.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “En vinterdag i minusgrader.

 • 25 februari, 2018 at 21:30
  Permalink

  Tydligen Iskyla i hela landet.
  Jag har vanligtvis både mobil å “riktig” kamera med,
  men nu när det är så kallt tar jag inte med min systemkamera ut.

  Minus 25 just nu och det känns riktigt kallt.

  svar Melodifestivalen är ju en tradition jag å Elin har ihop, vi har tippat och tävlar med varandra om vem som får flest rätt, det är ju mysigt… men programmet är dåligt.

  Reply
  • 25 februari, 2018 at 21:33
   Permalink

   Jo det är det :-o, verkar som det ska hålla i sig också :).
   Jag och William hade det också som tradition förut men båda har tröttnat :/

   Reply
 • 25 februari, 2018 at 22:11
  Permalink

  Så vackert med all snö. Här för vi på sin höjd ett par millimeter som smälter bort på två dagar. Hade verkligen velat ha en riktigt fotodag i snön jag med 😉

  Reply
  • 26 februari, 2018 at 10:02
   Permalink

   Visst är det :).
   Är första gången på MÅNGA år vi har såna här mängder, tror rent spontant att jag aldrig upplevt så här mycket snö någonsin 🙂

   Reply
 • 25 februari, 2018 at 22:39
  Permalink

  Ser verkligen inte fram emot att komma hem från Paris… Det är så varmt här haha 🙂

  Reply
 • 25 februari, 2018 at 22:48
  Permalink

  Vad fin bild! Nice ska ju fått jättekallt i Dalarna såg jag. Och jag som tyckte våra 10 minus var mycket. Men allt är ju relativt
  ?

  Reply
 • 26 februari, 2018 at 07:29
  Permalink

  Såg på insta en tävling där man kunde vinna fina priser, bästa vinterbilden… om jag finner den igen så taggar jag Dig, Du har ju bra chans med Dina fina bilder 🙂

  Reply
 • 26 februari, 2018 at 10:38
  Permalink

  Skönt med sportlov och en vecka ledigt! Hoppas ni får en fin vecka! ?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: