Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gästbloggare

Länkbyte med Therese Berg – Pengar eller pyssel.

Jag har fått äran att göra ett länkbyte med Therese Berg – Pengar eller Pyssel.
I december var Therese med i min julkalender, det var därför jättekul att få göra ett länkbyte med henne.

Thereses blogg handlar om att leva hållbart. Det är ett ämne som för mig är väldigt viktigt, jag försöker i största möjliga mån att själv undvika de saker som förstör vår natur. Therese återbrukar många saker och odlar, detta gör att hon kan spendera mer tid med familjen. Genom att återbruka så sparas det pengar, det här är Therese bra på eftersom hon ger tips kring hur du kan spara pengar och få mer tid till annat. Jag känner igen mig i hennes tänk då jag själv jobbar deltid och hellre lägger mina pengar på familjen än saker jag inte behöver.

Nu hoppas jag att du går in och besöker Therese blogg, den är jättefin och ger dig många tips. Du hittar hennes sociala medier här:

Blogg: Pengar eller Pyssel.
Instagram: https://www.instagram.com/pengarellerpyssel/

Bilderna är lånade av Therese i syfte av bloggbyte.

20 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa