Att vakna i trötthet.

Vaknade precis och är fortfarande trött. Har lite svårt för den känslan. Föredrar helt klart att vakna och vara pigg.

Förstår inte varför jag är så trött egentligen. Jag borde vara pigg efter inatt men så är uppenbarligen inte fallet.

Det står i jobb på schemat idag, tiderna 7:45-16:30. Det blir bra och efter det tänkte jag åka hemåt, laga middag och tvätta sedan ska jag nog ta mig en liten kort powernap. Borde promenera idag också, så får se om det finns tid för det. Just onsdagarna är väldigt kort tid till mer än det vanliga.

Det vanliga är laga mat, jobba med planeringen inför morgondagen, umgås med William, ett kort pass med en stund för mig själv. Det är skönt att det är torsdag imorgon och således börjar helgen för mig.

Har du sådana här dagar ibland? När ni är jättetrötta? Har du något bra tips på att piggna till?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Att vakna i trötthet.

 • 11 april, 2018 at 07:59
  Permalink

  Jag är trött HELA TIDEN haha, men så har jag även två små barn. Kan det kanske bero på det!? ? hoppas du får en fin dag på jobbet! ?

  Reply
 • 11 april, 2018 at 10:30
  Permalink

  Idag har jag också vaknat upp och är inte pigg. Jättejobbigt att veta att jag inte slutar på jobbet fören 21:30 idag, men det blir nog bra hoppas jag 🙂 hoppas att du får en bra kväll idag efter jobbet!

  Reply
 • 11 april, 2018 at 11:37
  Permalink

  Var också jättetrött när jag vaknade!! Hade sovit jättelänge men var helt död! Så jobbigt när det blir så..

  Reply
 • 11 april, 2018 at 22:19
  Permalink

  Jag kände faktiskt likadant idag, var så trött när jag vaknade 🙁

  Reply
 • 11 april, 2018 at 23:56
  Permalink

  Känner verkligen igen det där med tröttheten. Är så varenda dag för mig – spelar ingen roll hur mycket jag sover jag är ändå en zombie på dagarna. Har dessvärre inget tips :/ Det enda som fungerar bra för mig är att träna!

  Reply
  • 12 april, 2018 at 09:06
   Permalink

   Så jobbigt eller hur :/. Grejen är att jag börjat motionera jättemycket.

   Reply
 • 12 april, 2018 at 17:02
  Permalink

  Jag har också sådana dagar mer eller mindre ofta. Förr tyckte jag att det var jättejobbigt och blev väldigt stressad över att jag inte orkade göra allt jag hade planerat. Nu accepterar jag de dagarna mer och tänker att om jag är för trött så får jag väl släppa på vissa grejor och göra mer de dagarna som jag är pigg istället. Har överlag blivit mer avslappnad av det tänket och blir ofta piggare då.

  Reply
  • 12 april, 2018 at 22:33
   Permalink

   Förstår precis :). Det är lite svårt i mitt jobb där man måste vara 100% fokuserad att kunna släppa sånt dock :/

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: