Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Att sova bort sin eftermiddag.

Ibland behöver man bara sova, ibland skriker kroppen efter sömn. Det är då viktigt att lyssna på sin kropp och ge den precis vad den behöver. Så direkt när jag kom hem från jobbet idag tog en filtar och la mig på sängen. Jag hann bara lägga ner huvudet på kudden så sov jag, som att någon nästan sövt mig. En djup och lång sömn, som att kroppen inte hade gjort något annat på länge.

Jag vaknade senare med att William och hans tremänning pratade här i hallen, men somnade om även efter det. Jag tror nu min kropp känner sig lite gladare. Den behöver sömnen och ibland i stora mängder.

Nu sitter jag vid datorn och grubblar i hur jag ska göra med promenaden idag. Det är nämligen inget roligt väder utomhus. Det lockar inte att gå en promenad i kyla och regn, så funderar på att skippa saken idag. Jag får se kanske ångrar mig?

Hoppas du haft en jättefin måndag i alla fall. Tänk att klockan redan är 18:00, tycker nyss det var morgon.

26 Comments

  1. Guuud så skönt det lät att bara få lägga sig och sova en stund. Håller med, kan man så ska man definitivt unna sig det! Bra för kropp och själ! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa