En filosofi under rasten.

Jag har rast och sitter här och filosoferar. Stundvis föredrar jag att enbart vara ensam på rasten. Då går jag och sätter mig en stund och lyssnar in på tystnaden i ensamheten. Jag tycker om det, att bara få tänka och släppa saker i min egen takt.

Idag slutar jag tidigt, detta då vi jobbade länge i torsdags istället. Så när vi slutar ska jag åka hem, plocka ur linserna och lägga mig på min säng och sova en stund. Jag hade nämligen svårt att somna igår kväll och vaknade till i natt.

Sedan blir det en promenad också så klart, det känns så bra att kommit igång med motionen igen. Att röra på sig och få energi genom naturen och motionen. En plan jag har är att köpa mig ett hopprep, så kan jag hoppa hopprep samtidigt som jag tittar på serier. Såg att man förbränner en hel del genom hopprep, vilket känns alldeles perfekt.

Hoppas just du har en fin måndag, fick höra att det är åtta veckor kvar av denna termin. Tiden alltså, den är absolut som sanden i ett timglas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

27 thoughts on “En filosofi under rasten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: