Idag har jag haft fullt upp. Först träffade jag Lisa och Alice på stan, så vi gick runt och pratade en stund tills det var dags för mig att gå på ögonkoll hos optikern och för dem att gå hem och äta och sova en stund.

Det gick bra hos optikern, mitt öga som hade en infektion och rispa på hornhinnan var nu läkt men det finns ett jättelitet ärr kvar där. Det kommer fortsätta finnas kvar men är inget som skadar synskärpan så jag får fortsätta använda linser som jag gör idag.

Efter optikern gick jag för att möta upp Björn och William. Vi skulle nämligen luncha på Sawanne tillsammans, jättegott och blev riktigt lyckat. Sedan följde jag med dem till Ingarvet för att hämta Björns syster Emma. Vi åkte sedan för att handla inför kvällens Valborgsfirande.

Vi ska grilla i Kniva ikväll och Björns pappa ska hämta upp mig här hemma om några timmar. Jag har fixat två frågor till tipspromenaden vi ska göra och jag hoppas dessa två blir bra.

Vad ska du göra idag på Valborg? Går du ut? Ser du på brasan? Eller blir det en skön hemma kväll? Berätta gärna så jag får veta hur du firar denna dag.

26 kommentarer

 1. Så skönt ögat fick godkänt, även om Du är fin i Dina glasögon har jag förstått Du trivs med linser.

  Att umgås å prata om allt å ingenting med en go’ vän är ju en riktig energiboost 🙂

  Förhoppningsvis är allt lugnt med min far så vi kan åka å kolla in en brasa, det är ju tradition å en självklarhet för Elin som hon ser fram mot 🙂

  Ha en riktigt fin kväll <3

  1. Ja det var jätteskönt :). Ja det är skönt i alla fall när man jobbar eller kör bil och så :).
   Åh hoppas din far mår bra under kvällen så ni får lite tillsammans <3

 2. Jag brukar inte fira valborg och har jobbat fram till kvällen. Nu har jag landat hemma och ser verkligen fram emot att äta i lugn och ro, sen krypa ner i sängen och titta på serier hela kvällen. Det är riktigt oväder här idag med regn och halv storm, så någon brasa lockar inte alls idag 🙂

  1. Fy för storm :(. Vi har haft regn men klarat oss från storm i alla fall :). Åh förstår det där med att inte fira, tror det är mer vanligt när man har barn :). Perfekt kan vara att titta på serier :D.

 3. Skönt att det gick bra hos optikern 🙂 Gårdagens Valborgsmässoafton blev väldigt lugn och ingen brasa 🙂

 4. Jag hade en otroligt lugn Valborg! Firade egentligen inte alls. Umgicks med min syster och systerbarnen och tog det lugnt här hemma hos dem bara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: