Den första semesterdagen.

Jag har en tendens att alltid vakna tidigt, det är visserligen ganska skönt för då har man hela dagen på sig att uppleva saker på. Jag har ätit frukost och William sover fortfarande. Startade dagen med YOGA, något både kropp och själ mår bra av, har inte orkat på några dagar nu men idag satte jag igång igen. Har hunnit med att duscha och göra mig klar för dagen, klockan 12:00 ska jag ner och fixa mina naglar något jag ser väldigt mycket framemot då de är alldeles för långa för min smak just nu.

För några dagar sedan så åt jag ett smultron på väg till jobbet. Jag tog en bild men la aldrig till den här på bloggen, har varit alldeles för trött för det. Kändes som att jag äntligen fick lite andrum igår och nu ska man bara ladda om för nytt under några veckor.
Det är fint väder i Falun idag men likt igår blåser det, jag hoppas ändå att solen värmer på så det bara blir lite fläktande varma vindar.

Vad gör du idag? Några speciella planer?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

29 thoughts on “Den första semesterdagen.

 • 20 juni, 2018 at 09:46
  Permalink

  Så skönt att vara ledig nu! Yoga verkar intressant och bra men jag har aldrig testat… Vi har yngsta dottern på besök så jag stannar hemma och umgås med henne medan Husse kör till stora staden för ett par ärenden.

  Trevlig onsdag!

  Reply
  • 20 juni, 2018 at 09:50
   Permalink

   Ja verkligen, det behövs :D. Det är skönt man får verkligen känna hur kroppen får chansen till att återhämta sig och även stretcha ut hårda punkter :).
   Mysigt med besök, det måste vara fantastiskt <3

   Reply
 • 20 juni, 2018 at 10:10
  Permalink

  Vilken bra start på semestern!! Härligt att fixa naglarna 🙂

  Reply
  • 20 juni, 2018 at 10:16
   Permalink

   Ja jätteskön :D. Strax blir det promenad ner mot stan och sedan hem också :). Åh ja, de är alldeles för långa nu 😀

   Reply
 • 20 juni, 2018 at 10:44
  Permalink

  Åh vad härligt med smultron så här på sommaren! Barnminnen<3

  Reply
 • 20 juni, 2018 at 11:36
  Permalink

  Skönt att vakna tidigt & utföra lite yoga. Jag vaknar också upp tidigt om morgonen, gärna runt fem vill min kropp sluta sova ^^

  Reply
  • 21 juni, 2018 at 21:29
   Permalink

   Ja det är verkligen det :). Man får lite energi tidigt :). Så spännande 😀

   Reply
 • 20 juni, 2018 at 11:57
  Permalink

  Trevlig start på semestern. Såg att du kommenterat på min blogg. Har inte sett ditt namn förut, vi har tydligen en gemensam bloggbekant, Znogge. Intressant att vi har en del gemensamt i utbildning och yrke. Jag är också utbildad förskollärare, grundskollärare, speciallärare och specialpedagog. Har jobbat inom de områdena mitt yrkesliv men är nu pensionär. Dessutom har vi dräkt båda två ;- )) Jag har en sverigedräkt som jag sytt själv och en Värendsdräkt som jag köpt. Det är min fars hembygd, jag bor i Värmland.

  Reply
  • 21 juni, 2018 at 21:27
   Permalink

   Åh ja :). Så roligt, jag tittade runt lite hos Znogge som jag nyss börjat läsa :). Tycker alltid det är roligt att hitta nya bloggar att läsa :D.
   Sen så otroligt roligt att vi har så mycket gemensamt, yrke och känslan för dräkt :D. Jag älskar verkligen folkdräkt och är med i en grupp på Facebook som heter “Vi som gillar folkdräkter”. Det är verkligen så vackert och även en fin konst måste jag säga :). Verkligen hantverk :).
   Värmland är ett fint landskap :).

   Reply
 • 20 juni, 2018 at 12:40
  Permalink

  Så härligt! Själv skulle jag vilja sova i evigheter? idag är de riktigt varmt här så de blir att sola!

  Reply
  • 20 juni, 2018 at 23:53
   Permalink

   Önskar man fick lite tid för sånt, ska dock ta mig lite mer tid för sömn nu 🙂

   Reply
 • 20 juni, 2018 at 16:52
  Permalink

  Skönt att få vara ledig nu. ?

  Reply
 • 20 juni, 2018 at 18:21
  Permalink

  Idag har jag jobbat och ska bara ta det lugnt 🙂 hoppas du får en fin kväll!

  Reply
 • 20 juni, 2018 at 23:28
  Permalink

  Önskar att jag också var en sådan person som vaknade tidigt av mig själv. Jag är raka motsatsen…

  Reply
 • 24 juni, 2018 at 18:47
  Permalink

  Det låter som en härlig start på semestern. Perfekt att inleda med lite ompyssling och få naglarna fixade!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: