Jag har en tendens att alltid vakna tidigt, det är visserligen ganska skönt för då har man hela dagen på sig att uppleva saker på. Jag har ätit frukost och William sover fortfarande. Startade dagen med YOGA, något både kropp och själ mår bra av, har inte orkat på några dagar nu men idag satte jag igång igen. Har hunnit med att duscha och göra mig klar för dagen, klockan 12:00 ska jag ner och fixa mina naglar något jag ser väldigt mycket framemot då de är alldeles för långa för min smak just nu.

För några dagar sedan så åt jag ett smultron på väg till jobbet. Jag tog en bild men la aldrig till den här på bloggen, har varit alldeles för trött för det. Kändes som att jag äntligen fick lite andrum igår och nu ska man bara ladda om för nytt under några veckor.
Det är fint väder i Falun idag men likt igår blåser det, jag hoppas ändå att solen värmer på så det bara blir lite fläktande varma vindar.

Vad gör du idag? Några speciella planer?

29 kommentarer

 1. Så skönt att vara ledig nu! Yoga verkar intressant och bra men jag har aldrig testat… Vi har yngsta dottern på besök så jag stannar hemma och umgås med henne medan Husse kör till stora staden för ett par ärenden.

  Trevlig onsdag!

  1. Ja verkligen, det behövs :D. Det är skönt man får verkligen känna hur kroppen får chansen till att återhämta sig och även stretcha ut hårda punkter :).
   Mysigt med besök, det måste vara fantastiskt <3

 2. Skönt att vakna tidigt & utföra lite yoga. Jag vaknar också upp tidigt om morgonen, gärna runt fem vill min kropp sluta sova ^^

 3. Trevlig start på semestern. Såg att du kommenterat på min blogg. Har inte sett ditt namn förut, vi har tydligen en gemensam bloggbekant, Znogge. Intressant att vi har en del gemensamt i utbildning och yrke. Jag är också utbildad förskollärare, grundskollärare, speciallärare och specialpedagog. Har jobbat inom de områdena mitt yrkesliv men är nu pensionär. Dessutom har vi dräkt båda två ;- )) Jag har en sverigedräkt som jag sytt själv och en Värendsdräkt som jag köpt. Det är min fars hembygd, jag bor i Värmland.

  1. Åh ja :). Så roligt, jag tittade runt lite hos Znogge som jag nyss börjat läsa :). Tycker alltid det är roligt att hitta nya bloggar att läsa :D.
   Sen så otroligt roligt att vi har så mycket gemensamt, yrke och känslan för dräkt :D. Jag älskar verkligen folkdräkt och är med i en grupp på Facebook som heter “Vi som gillar folkdräkter”. Det är verkligen så vackert och även en fin konst måste jag säga :). Verkligen hantverk :).
   Värmland är ett fint landskap :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: