fbpx
Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Nya skor och en bok.

Känner mig fortfarande upprörd över Williams cykel som blev stulen igår, inlägget kan du läsa nedanför detta. Men kan inte enbart fokusera på den saken så jag lägger ut en post med mina nya inköpta skor. Stod att det är regnskor, men inte direkt gummistövlar så jag tänkte att dessa blir perfekt nu som lärare.

Hämtade hem denna bok från en person jag köpt den av via Blocket i tisdags. Den ska jag läsa som en del i mina studier till specialpedagog, ser verkligen framemot denna. Just det där med titeln “Att plats i en skola för alla”, jag tror ju liksom inte riktigt på det konceptet som namn. Skolan är en institution där barn och ungdomar är tvingade att vara, från förskoleklass tills de slutar nian. Utöver det är det ändå nästintill ett tvång att fortsätta gymnasiet och även nästintill så för högskola och/eller universitet. Jag ser därmed svårigheten i att “platsa” in på en plats någon tvingat dig till. Men som sagt, boken ska bli intressant att läsa.

40 Comments

  1. Ja eller hur :D. Dessa känns helt rätt :).

   Ja, verkligen :(. Det är därför ganska viktigt någonstans att politikerna börjar ta skolan på allvar och inte bara gör det till en valfråga där de inte bryr sig egentligen.

 1. Perfekta skor till hösten!? Jo jag tror att jag förstår lite hur du tänker angående det här att platsa i något man är tvingad att gå till. Sen tänker jag i lite vidare cirklar på att man t ex även kan förväntas platsa på en arbetsplats man måste gå till för att försörja sig, men där personen blir mobbad för att den inte anses platsa. Ett intressant ämne att filura på lite!

 2. Men åh så trist med cykeln att folk inte bara kan låta andras saker vara! Åh regnskor! Fasiken sådana skulle jag ha haft! Vart har du köpt dem?
  Svar: Ja typ Anna o Katja som är med i mitt LM har skrivit om det också 🙂 Kul om du sett några andra göra det med 🙂 Hoppas du har en fin lördag.

 3. Så himla trist med sonens cykel. Gummistövlar är något som jag alltid tyckt om både till barnen och till mig som vuxen. Att som vuxen ha fyra olika stövlar är alldeles galet men jag tycker så mycket om dem alla.

 4. Så praktiskt skor ?

  Skolan är en het potatis för mig.
  Hade personligen en mardröm i många år i skolan..
  Och nu bråkar jag med mina inre demoner när mina barn går dit.. Finns inget viktigare än skola och att man klarar sig bra..både socialt och rent kunskapsmäsigt.
  Är glad att en så fin människa som du väljer att finans inom skolans värld ❤️?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.