I flera år nu har William sålt för Panda men även tidigare Jultidningsförlaget. Panda har varit den jag föredragit eftersom jag samlar på deras lyktor, samt även senare år deras stora badlakan.

När man samlar vill man ha sakerna varje år, William sålde enbart för panda denna gång så då handlade jag och Björn ur Jultidningsförlaget för att få saker vi ville ha. Det finns nämligen inga barn som säljer jultidningar där vi bor. Hur som helst, William har sålt massor mer panda och fått iPhone till ett presentkort. Det ska han nu använda till att köpa en ny smartphone.

Ljuslyktan ovan har jag nu alla årgångar av. De är så otroligt fina!

Köpte rotfruktspåsar som jag tänkte lägga just sådant i. Hur bra som helst! Speciellt för mig som verkligen inte vill ha plast hemma.

Eftersom vi handlade från Jultidningsförlaget så fick vi lite premier, jag tog en Glossybox.

Kul med gratis om inte annat.

Jag brukar använda såna här boxar till lite olika saker. Hade Glossybox 2014 så nu har jag en till att använda.

Handlar och premier från Jultidningsförlaget. En Bland tomtar och troll som jag samlar på, en bok köksalmanacka köpte den då jag fick flera av mormor i augusti, etiketter och julkort samt en slags väska att ha presentpapper i. Utöver det ett gäng med premier. William tog allt utom Glossybox.

16 kommentarer

  1. Kul och va bra jobbat. Om ni är en av få som säljer måste det ha gott jättebra. Och vilka fina Premier med. Kul att motivera barnen med bra grejer spm en smartphone ?

  2. Åh, jultidningar sålde jag när jag var liten. Så fina saker du har köpt. Hoppas att William får ihop till en ny telefon. Så kul med bra premier som glossybox ? hoppas att du får en bra helg

  3. Wow, rotfruktspåsarna var ju supersmarta! Skulle också vilja bli av med lite mer plats hemma, så något liknande måste jag nog också spana efter 🙂
    Har syskonbarn som säljer jultidningar men har inte engagerat mig så mycket, borde kanske ta och kika igenom det där hehe.

  4. Åh vad mycket roliga grejer ni har fått. Och det är ju jättebra att få badlakan och lyktorna är ju jättefina. 🙂 Hoppas du är nöjd med vad som fanns i boxen 🙂

  5. Härligt att han kämpar på så bra ? måste vara en riktig motivationshöjare att kunna få till en iphone med det hela också ?

  6. Jultidningar sålde mina barn också och nu är det barnbarnet som säljer. Så mycket fina saker ni fått 🙂 Den där ljuslyktan var verkligen fin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa