En himmelsk morgon.

I morse när jag gick till jobbet var himlen helt magisk. Jag gick där och tänkte på hur vacker himlen kan vara så här precis i februari. Någonstans så älskar jag verkligen naturen den här tiden på året. När det liksom är lite kyligt men våren börjar sakta vakna till liv. Man hör fågelsång, ser himlens magiska färger och vinden är lite lätt. Det börjar droppa från taken och små pölar av vatten kommer sakta fram.

Jag låg hela efterdagen igår fram tills 4:30 i morse med sprängande huvudvärk och migrän. Det riktigt pulserade i huvudet på mig. Fullkomligt vidrigt när man får så där tycker jag.

Än är det vinter, men sakta börjar vi ändå få vår. Det är fint det är ett tecken på livet. Märker du av några vårtecken hos dig?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

50 thoughts on “En himmelsk morgon.

 1. Det är en jättevacker bild du har tagit! Håller med dig tycker ocks det är en fin årstid nu när det äntligen börjar bli varmt och ljusare ute nu. Usch för migrän jag hopas verkligen du mår bättre idag 🙂 <3
  Amanda recently posted..En vanlig torsdagkväll?

 2. Jag är, tack och lov, förskonad från migränens grepp så jag kan ju inte säga att jag förstår men jag vill säga att jag önskar så att du slapp migrän. Du är värd att andas och leva genom dagarna utan smärta. Du har redan behövt gå igenom så mycket jobbigt.
  Sara recently posted..Psst #6

 3. Vilken vacker bild! Men vad jobbigt med migrän. Hoppas att du kan sova i natt och vaknar pigg imorgon! Jag har inte sett några vårtecken än men kroppen spritter av vårkänslor nu när snön är borta.
  Hannas krypin recently posted..Nu är jag igång

 4. Så vacker bild! 🙂 usch för migrän 🙁 skönt den släppte till slut iaf.

  Här hade vi nästan 10 grader och fåglarna kvittrar och många vårblommor börjar kika upp 🙂

 5. Vilken magisk himmel! Visst finns det vårtecken här. Hasseln har fått hängen och krokusarna blommar lite försiktigt precis som snödropparna. Andra lökväxter börjar sticka upp sina gröna blad så nog finns det hopp!

  Desto jobbigare med migrän dock för den är en plåga tycker jag…

  Ha en bra kväll!
  Znogge recently posted..Alla hjärtans dag…

 6. Men WOW vilket ljus!! Här är det bar mark,regn & blåst.
  Svar: Ja, man måste fokusera på det fina. Inte lägga onödig energi på något annat.

 7. Men fy för spränghuvudvärk och migrän, man känner ju sig helt förstörd. Skönt att du är bättre nu. Så härlig bild på snön och himmelen. Någr vårtecken är här nästan all snö har smält, i går så var det sol och 8 plus grader, fåglarna kvittar och allt hundbajs och fimpar syns.
  Jennysvardag recently posted..Loui börjar må bättre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: