Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

En himmelsk morgon.

I morse när jag gick till jobbet var himlen helt magisk. Jag gick där och tänkte på hur vacker himlen kan vara så här precis i februari. Någonstans så älskar jag verkligen naturen den här tiden på året. När det liksom är lite kyligt men våren börjar sakta vakna till liv. Man hör fågelsång, ser himlens magiska färger och vinden är lite lätt. Det börjar droppa från taken och små pölar av vatten kommer sakta fram.

Jag låg hela efterdagen igår fram tills 4:30 i morse med sprängande huvudvärk och migrän. Det riktigt pulserade i huvudet på mig. Fullkomligt vidrigt när man får så där tycker jag.

Än är det vinter, men sakta börjar vi ändå få vår. Det är fint det är ett tecken på livet. Märker du av några vårtecken hos dig?

50 Comments

 1. Men fy för spränghuvudvärk och migrän, man känner ju sig helt förstörd. Skönt att du är bättre nu. Så härlig bild på snön och himmelen. Någr vårtecken är här nästan all snö har smält, i går så var det sol och 8 plus grader, fåglarna kvittar och allt hundbajs och fimpar syns.

 2. Åh fy, det är så jobbigt med sådan migrän. Så himla vacker himmel, blir alldeles glad i själen när en vaknar till en alldeles rosa himmel! Här börjar snön smälta och fågelkvitter hörs, så himla härligt.

 3. Men WOW vilket ljus!! Här är det bar mark,regn & blåst.
  Svar: Ja, man måste fokusera på det fina. Inte lägga onödig energi på något annat.

 4. Vilken magisk himmel! Visst finns det vårtecken här. Hasseln har fått hängen och krokusarna blommar lite försiktigt precis som snödropparna. Andra lökväxter börjar sticka upp sina gröna blad så nog finns det hopp!

  Desto jobbigare med migrän dock för den är en plåga tycker jag…

  Ha en bra kväll!

 5. Ja, man känner av våren, solen som värmer mer och mer är vårtecken för mig ❤
  Stackare som haft huvudvärk, hoppas du blir bättre snart ❤

 6. Absolut märker jag vårtecken =D… knopparna syns på marken! Skall bli spännande att upptäcka våren i den nya staden, med kompisen kameran så skall vi dela dessa upplevelserna tillsammans S

 7. Så vacker bild! 🙂 usch för migrän 🙁 skönt den släppte till slut iaf.

  Här hade vi nästan 10 grader och fåglarna kvittrar och många vårblommor börjar kika upp 🙂

 8. Vilken vacker bild! Men vad jobbigt med migrän. Hoppas att du kan sova i natt och vaknar pigg imorgon! Jag har inte sett några vårtecken än men kroppen spritter av vårkänslor nu när snön är borta.

 9. Vacker rosa himmel dagen till ära. Roligt att även ni uppe i Falun fick rosa. Flera vänner la ut liknande bilder från när de var på väg till jobbet imorse. Hoppas du haft en mysig dag

 10. Jag är, tack och lov, förskonad från migränens grepp så jag kan ju inte säga att jag förstår men jag vill säga att jag önskar så att du slapp migrän. Du är värd att andas och leva genom dagarna utan smärta. Du har redan behövt gå igenom så mycket jobbigt.

 11. Det är en jättevacker bild du har tagit! Håller med dig tycker ocks det är en fin årstid nu när det äntligen börjar bli varmt och ljusare ute nu. Usch för migrän jag hopas verkligen du mår bättre idag 🙂 <3

 12. Vilken vacker soluppgång, vilka färger. Å har mi snö ännu, här är det helt bart redan. Hoppas på sol i morhon för då skall vi till havet och fota lite

 13. Igår låg det ett tjockt lager med is på marken men idag hade det smält bort en hel del och märken tittade fram. Snart är våren här ❤

 14. Vi hade också så där vackert rosa himmel både på morgonen och kvällen, så vackert! Känner igen mig i dig, jag har haft huvudvärk hela dagen också och även idag torsdag, men det beror tyvärr på att jag nog börjar bli sjuk :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: