Vaknade fyra imorse är väl inte direkt det man vill göra på en onsdag. Sitter på rast och fördelen med idag är att det är onsdag, och således dagen innan sista arbetsdagen.

Jag gillar onsdagar just för att den dagen betyder snart ledighet för mig. Jag ska passa på att bara ta det lugnt i helgen. William ska på läger till helgen.

Vad gör du idag?

20 kommentarer

  1. Vad skönt att du snart får ta helg. Idag ska jag iväg och jobba, första passet efter sjukdom. Får vi se hur det går. Jag har även suttit med mina böcker och mitt arbete är nästan klart förutom att jag ska korta ner det lite.

  2. Oj, så tidigt du vaknade. Det låter som att du kommer få en bra helg med återhämtning. Jag tycker att du ska köpa hem något gott och njuta. ❤️ Jag är fortfarande hemma och vabbar, nu kom febern vilket inte är så kul

  3. Vad jobbigt att vakna så tidigt 🙁 Men skönt med ledighet snart! Jag jobbar långpass 7:30-18 idag och fram tills fredag, sen får jag ledigt 🙂

  4. Har arbetstränat idag och är helt slut trots att det bara var 2,5 timmar.. Jag brukar försöka vara positiv men idag har jag inte lyckats kontrollera adhd’n alls utan alla intryck har gårt rakt in och sugit energin..

  5. I kväll gör jag sista passet för ikväll, sen är jag ledig fram till Tisdag, så underbart ❤ Jag ska bara unna mig att må gott ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa