En onsdag.

Vaknade fyra imorse är väl inte direkt det man vill göra på en onsdag. Sitter på rast och fördelen med idag är att det är onsdag, och således dagen innan sista arbetsdagen.

Jag gillar onsdagar just för att den dagen betyder snart ledighet för mig. Jag ska passa på att bara ta det lugnt i helgen. William ska på läger till helgen.

Vad gör du idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “En onsdag.

 • 13 februari, 2019 at 12:55
  Permalink

  Vad skönt att du snart får ta helg. Idag ska jag iväg och jobba, första passet efter sjukdom. Får vi se hur det går. Jag har även suttit med mina böcker och mitt arbete är nästan klart förutom att jag ska korta ner det lite.
  Hannas krypin recently posted..När man kör fast på en inledning….

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:08
   Permalink

   Åh ja helt ljuvligt :). Åh hoppas det gick bra för dig 🙂

   Reply
 • 13 februari, 2019 at 14:23
  Permalink

  Oj, så tidigt du vaknade. Det låter som att du kommer få en bra helg med återhämtning. Jag tycker att du ska köpa hem något gott och njuta. ❤️ Jag är fortfarande hemma och vabbar, nu kom febern vilket inte är så kul
  Jennysvardag recently posted..Jag älskar att uppleva saker med Loui

  Reply
 • 13 februari, 2019 at 14:41
  Permalink

  Vad jobbigt att vakna så tidigt 🙁 Men skönt med ledighet snart! Jag jobbar långpass 7:30-18 idag och fram tills fredag, sen får jag ledigt 🙂
  Amanda recently posted..Pärlor och varma lattes

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:05
   Permalink

   Ja det är ju inte kul direkt :(. Skönt med ledigt för dig med efter ett sådant pass 🙂

   Reply
 • 13 februari, 2019 at 17:27
  Permalink

  Skönt att du imorgon går på helg och sedan kan ta och vila upp dig inför kommande arbetsvecka! 🙂

  Reply
 • 13 februari, 2019 at 19:10
  Permalink

  Jag har fortsatt med utvecklingssamtalen och sedan hunnit med en storhandling så nu tänker jag inte göra mer.

  Ha en bra kväll!
  Znogge recently posted..Nu går vi in…

  Reply
  • 14 februari, 2019 at 19:04
   Permalink

   Åh ni är alltså mitt i dem med. Så himla intensivt 🙂

   Reply
 • 13 februari, 2019 at 21:54
  Permalink

  Har arbetstränat idag och är helt slut trots att det bara var 2,5 timmar.. Jag brukar försöka vara positiv men idag har jag inte lyckats kontrollera adhd’n alls utan alla intryck har gårt rakt in och sugit energin..

  Reply
 • 14 februari, 2019 at 20:33
  Permalink

  I kväll gör jag sista passet för ikväll, sen är jag ledig fram till Tisdag, så underbart ❤ Jag ska bara unna mig att må gott ❤
  Sandra recently posted..Tagen på bar gärning

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: