Så var det återigen Tiskpromenad runt Tisken. Det är alltså en tipspromenad som Lions i Falun håller varje april och september varje år. Jag brukar gå eftersom det del är roligt, men även perfekt tillfälle för lite motion.

Idag var det dock iskyla så jag tyckte inte att promenaden var lika njutningsfull som annars, men roligt var det. Jag skrev mitt namn och några frågor kunde jag i alla fall svaret på vilket var roligt.

Men roligast var ändå vinsten. En Aladdin chokladask med mörk choklad och sedan en biltvätt samt en tumstock. Jag blev typ hur glad som helst över tumstocken och det tyckte William var lite kul. William bröt av min tumstock som liten, och just det där med att lägga pengarna på en ny har inte varit högprioriterat hos mig så jag har fått räkna på min avbrutna. Nu har jag en hel och det är jag helnöjd med!

42 kommentarer

 1. Bravo, snyggt jobbat och grattis till vinsten. Tycke rdet är bra att du tog dig iväg i kylan.
  Läste ditt tidigare inlägg också, hade inte hört Koppången innan faktiskt. Den var riktigt fin!
  Sara recently posted..Funday or runday?

 2. Kul att tipspromenaden fått namn efter sjön. Fantasifullt! Ännu roligare att du fick fina vinster och att du fick en tumstock som du verkligen behövde. Såna presenter är roligast att få tycker jag. Saker som man tänkt på länge men av olika anledningar inte shoppat och så får man det i present istället.
  Hannas krypin recently posted..7 veckor

 3. Åh, vad roligt att du skriver om tipspromenad just idag! Jag och Johan åkte förbi en skylt tidigare idag där det stod “tipspromenad” och då började jag tänka på hur länge sedan det var man faktiskt gick på en sådan 😀 Kul ju!

 4. Tråkigt att det var så kallt annars är det skönt att få luft. Älskar kvällspromenader. Grattis till vinsten! Choklad är ju så gott

 5. Åh så mysigt med tipspromenader ? Ja igår var de iskalla vindar verkligen de kan ja hålla med om. Men vad fina priser du fick grattis till vinsten

 6. Grattis till vinsten :-D, och vilken rolig grej att göra. Jag längtar vädermässigt efter de typer av promenader där man kan bära med sig en termos och bara gå för att vara ute (med Pixie) så länge som möjligt under dagen. Snart så! Är också barnsligt nöjd över min tumstock som jag fick förra året.
  Trollkatt recently posted..Hennes Kraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: