Då var jag riktigt förbannad.

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag i mormor och morfars kök var mellan 9-11 år.

Förbannad är jag inte ofta, men det händer. Jag tänkte att jag tar upp tillfället när jag sa ifrån för första gången mot en vuxen som barn.

När jag på lågstadiet hade jag en lärare som verkligen inte tyckte om mig. Hon gjorde det till sitt livsverk att göra mina tre år där till ett rent helvete. I trean ville jag inte gå till skolan. Hur som helst var det vårtermin och jag misstänker att det nog var maj eller juni för skolavslutningen närmade sig. Jag hade precis fått min hund Sassa som då var valp. Efter skolan hade jag tagit en promenad med henne och satte mig sedan och gjorde läxan.

Kommer till skolan varpå min lärare börjar hävda att jag inte gjort läxan. Det här har du inte gjort! Jag bara satt där återigen förnedrad inför mina klasskompisar, men kände hur det kokade inom mig så jag svarade rejält argt “DET HAR JAG VISST!” varpå hon säger “VAD använder du för ton mot mig?!” och jag bara stirrar iskallt och förbannat in i hennes ögon och säger “JAG ANVÄNDER DEN TONEN JAG BRUKAR ANVÄNDA NÄR JAG ÄR ARG!“, hon backade från min bänk och säger chockad “Jag hör det…

Hon gick därifrån och vi talade inte med varandra igen. Hon fick ingen kram av mig när jag slutade trean, och presenten klassen hade samlat in till henne var jag inte med på, hon lärde mig vad hat var. Än idag hatar jag henne, och kommer så fortsätta göra. Det hon gjorde mot mig var oförlåtligt, och även om vissa påstår att man inte får hata så får man det. Hat är en känsla precis som kärlek, jag älskar så många människor att hatet för denna inte tynger mig mer än de få gånger jag tänker på henne och vad hon gjorde mig barnet i mig.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

14 thoughts on “Då var jag riktigt förbannad.

 1. Håller helt med dig! Den kärringen ska man få hata. Å japp, man får hata/avsky lika mycket som man får älska. Hoppas bara att man inte gör det lika ofta – hata alltså…
  BP recently posted..Skyltsöndag #208

 2. Fy sådana lärare är fruktansvärda, även jag har mött på det 😒 tänk vad sådana avtryck kan göra på barn ❤
  Så sött kort ❤
  psst…du får gärna lägga till mig på listan 😉

 3. Men fy vilken lärare. Hade också en lärare på högstadiet som inte gilla mig. jag var ju rätt tyst men jag råkade prata en gång o hon ba skrek “MEN ELIN PRATAR DU???!” & det var inte trevlig ton o alla hörde. Hade några på en annan skola som va elaka mot mig. Sjukt att det är lärare som var elaka. Inte eleverna.
  Elin recently posted..Vet inte va den ska heta

 4. Jag hade en lärare som gjorde mitt liv till ett helvete mina första tre år i skolan också. Hon var t ex en av de som mobbade mig så jag till slut inte ens ville till skolan. Så jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver men jag vågade aldrig säga ifrån. Jag ville men vågade inte.

 5. Oj här är vi olika ^^… jag är temperamentsfull och rak på saken, hahahhaaa! Jag är grandiosa med mycket allt på direkten utan genvägar S Vissa förtjänar att bli hatad och inget fel med det, så det sååå!! Ha det super tjejen =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: