Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering

Syskonfotografering tema dop. Calle 10 månader och Alice 2,5 år.

Lisas lilla Calle döptes idag i Stora Kopparbergskyrka och självklart ville Lisa ha lite dopfoton inför det. Jag är så tacksam att träna på Lisas barn, jag fotograferar ju rent på hobbynivå men det är så roligt att göra det.

Spännande med alla banden tyckte Calle.

Alice var självklart med hon också. Medan mamma Lisa tog bort dopklänningen så passade jag på att ta några foton på Alice med. Hon tycker det är roligt att vara med på kort.

Vill du ha en puss lillebror Calle?

Puss på dig lilla lillebror!

Calle och Alice tittar ut från sängen på mamma Lisa som gör någonting roligt!

40 Comments

  1. vilka fina bilder du har tagit på dom små 🙂 väldigt fina bilder roligt med lite dopp <3 hoppas du har en fin söndag

  2. Så kul för alla: du får fototräna o de får det förevigat ? fint! Sv: kan säkert vara så! Kan hålla med men jag börjar nog känna av det sjölv också, dock 24. Kanske beror på hur man är själv också 🙂

  3. Så härliga och levande foton som du får på din väns barn. Jag kan verkligen förstå att du tycker att det är kul och fota även fast det är på hobbynivå så är du verkligen duktigt. Roligt med doptema, calles dopklänning är ju superfin ?

  4. Vilka otroligt vackra kort, älskar kortet där stora syrran pussar lillebror, det första av dem ❤
    Du är så super duktig ❤

  5. Men åh vilka härliga bilder. Så mysigt med dop och vad roligt att du får förmånen att fota barnen. För några år sedan fick jag fota min mans systersons dop. Det var så himla roligt att få göra det.

  6. Gud så söta bilder på barnen! Det blev ju riktigt fina bilder till dopet. Hoppas att dopet var fint och bra. Puss bilden är så söt 🙂

  7. Puss och gos bilden på barnen är så vacker. Kärlek och ömhet för varandra. Mysigt med dop, de brukar vara livliga och fina tillställningar.

  8. Älskar dop, de brukar vara så mysigt! Tycker dina bilder ser super fina ut även om det bara är på hobbynivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: