En kopp kaffe i Rörstrand Sundborn, och fika med en vän.

Idag tog jag en kopp kaffe i min Rörstrand Sundbornkopp. Jag har kommit på att Arlas Mjölk- & Havre är så galet god till kaffet. Kan verkligen rekommendera att köpa den om du likt mig är en mjölk i kaffet människa.

Jag satte mig och kikade på tv och sedan ringde Lisa som frågade om vi skulle ses. Hon hade med sig Calle och vi fikade på Maxi ett tag och tog oss sedan en promenad. Det var skönt, både att umgås men även att vara ute på den korta lilla promenaden tillsammans.

Var med Björn och William en sväng till Borlänge efteråt, och nu sitter jag här och sammanställer en vecka som varit ganska upp och ner. Dels allt detta med min ätstörningsbehandling som ger mig ångest, men även en påminnelse om jag haft det riktigt tufft detta året. Jag tänker på att man står ännu, inte är det egentligen konstigt att jag en söndag som denna vaknade av att bara vilja ligga på soffan och glo på serier. Är glad över att Lisa ringde så att jag fick lite glädjekänsla i kroppen också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “En kopp kaffe i Rörstrand Sundborn, och fika med en vän.

 • 12 maj, 2019 at 19:37
  Permalink

  Åh vore himla kul att testa den mjölk & havre 😀 Massa styrkekramar till dig <3

  Reply
 • 12 maj, 2019 at 20:04
  Permalink

  Det lät ju gott kanske får prova din version när det gäller kaffe då jag också vill ha mjölk i mitt kaffe. Vad härligt med en promenad med en vän 🙂

  Reply
 • 12 maj, 2019 at 20:20
  Permalink

  Låter som en riktigt härlig och fartfylld dag! Måste testa den mjölken också! Hoppas att du mår bättre med din ångest nu fina du

  Reply
 • 12 maj, 2019 at 20:20
  Permalink

  Det låter verkligen gott med den mjölken i kaffet. Med lite choklad och socker kanske det blir som att dricka chokladbollar. Knäpp tanke kanske. Vet inte var den kom ifrån, haha. Du har verkligen haft ett tufft år så jag förstår att du har ångest över allt du behöver jobba med. Vad härligt att din vän ringde så du fick annat roligt att tänka på. Mysigt med fika tillsammans.
  Hannas krypin recently posted..Att mäta är att veta och att veta är trygghet

  Reply
  • 14 maj, 2019 at 19:53
   Permalink

   Den är riktigt god :D. Haha kanske det :D. Har itne tänkt så man man kanske skulle testa 😀
   Ja det här året har varit tufft, det känns som jag fått kämpa mig ovanför ytan bra länge nu <3

   Reply
 • 12 maj, 2019 at 20:31
  Permalink

  Vilken fin kopp du har ☺️
  Tråkigt att läsa att du haft en tuff vecka, sänder en massa styrka till dig med massvis med ny energi ?
  Kramar!

  Reply
  • 14 maj, 2019 at 19:54
   Permalink

   Visst är den fin Rörstrands Sundborn, blev så glad när jag fyndade den 🙂

   Reply
 • 12 maj, 2019 at 21:49
  Permalink

  Den mjölken ska jag testa att ha i kaffet, tack för tipset 🙂 Så roligt att din vän ringde så du fick träffa hennes och hennes son. Det är dom vännerna som man vill ha i sitt liv. Jag hoppas verkligen att det går bra för dig med ätstörningsbehandlingen ❤️

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 00:01
  Permalink

  Här blir det inget mjölk i kaffet för jag dricker inte kaffe 🙂 Vad roligt att träffa en kompis och gå och fika och ta en promenad 🙂
  Sarah recently posted..CHOKLADBOLLENS DAG

  Reply
  • 14 maj, 2019 at 20:02
   Permalink

   Jag tycker det är gott med mjölk i annars skulle jag inte fixa kaffe hehe

   Reply
 • 13 maj, 2019 at 08:23
  Permalink

  Stackare, kan ju inte helt förstå, men kan tänka mig att det far runt många tankar och känslor i din kropp. Men vet du…jsg tycker du är så grym som kämpar med det. Jag kan inte vara hos dig, men själsligt står jag bredvid dig och hejjar ❤❤

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 08:47
  Permalink

  Åh denna mjölk måste jag absolut testa 😀 ! Så fin mugg ! Mysigt att träffa en vän och ta en promenad !

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 10:15
  Permalink

  Förstår att behandlingen skapar mycket ångest! Det är såå jobbigt! Det krävs så mycket av en så det kan folk som inte varit igenom det förstå!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: