Idag tog jag en kopp kaffe i min Rörstrand Sundbornkopp. Jag har kommit på att Arlas Mjölk- & Havre är så galet god till kaffet. Kan verkligen rekommendera att köpa den om du likt mig är en mjölk i kaffet människa.

Jag satte mig och kikade på tv och sedan ringde Lisa som frågade om vi skulle ses. Hon hade med sig Calle och vi fikade på Maxi ett tag och tog oss sedan en promenad. Det var skönt, både att umgås men även att vara ute på den korta lilla promenaden tillsammans.

Var med Björn och William en sväng till Borlänge efteråt, och nu sitter jag här och sammanställer en vecka som varit ganska upp och ner. Dels allt detta med min ätstörningsbehandling som ger mig ångest, men även en påminnelse om jag haft det riktigt tufft detta året. Jag tänker på att man står ännu, inte är det egentligen konstigt att jag en söndag som denna vaknade av att bara vilja ligga på soffan och glo på serier. Är glad över att Lisa ringde så att jag fick lite glädjekänsla i kroppen också.

22 kommentarer

 1. Det lät ju gott kanske får prova din version när det gäller kaffe då jag också vill ha mjölk i mitt kaffe. Vad härligt med en promenad med en vän 🙂

 2. Låter som en riktigt härlig och fartfylld dag! Måste testa den mjölken också! Hoppas att du mår bättre med din ångest nu fina du

 3. Det låter verkligen gott med den mjölken i kaffet. Med lite choklad och socker kanske det blir som att dricka chokladbollar. Knäpp tanke kanske. Vet inte var den kom ifrån, haha. Du har verkligen haft ett tufft år så jag förstår att du har ångest över allt du behöver jobba med. Vad härligt att din vän ringde så du fick annat roligt att tänka på. Mysigt med fika tillsammans.

  1. Den är riktigt god :D. Haha kanske det :D. Har itne tänkt så man man kanske skulle testa 😀
   Ja det här året har varit tufft, det känns som jag fått kämpa mig ovanför ytan bra länge nu <3

 4. Vilken fin kopp du har ☺️
  Tråkigt att läsa att du haft en tuff vecka, sänder en massa styrka till dig med massvis med ny energi ?
  Kramar!

 5. Den mjölken ska jag testa att ha i kaffet, tack för tipset 🙂 Så roligt att din vän ringde så du fick träffa hennes och hennes son. Det är dom vännerna som man vill ha i sitt liv. Jag hoppas verkligen att det går bra för dig med ätstörningsbehandlingen ❤️

 6. Här blir det inget mjölk i kaffet för jag dricker inte kaffe 🙂 Vad roligt att träffa en kompis och gå och fika och ta en promenad 🙂

 7. Stackare, kan ju inte helt förstå, men kan tänka mig att det far runt många tankar och känslor i din kropp. Men vet du…jsg tycker du är så grym som kämpar med det. Jag kan inte vara hos dig, men själsligt står jag bredvid dig och hejjar ❤❤

 8. Förstår att behandlingen skapar mycket ångest! Det är såå jobbigt! Det krävs så mycket av en så det kan folk som inte varit igenom det förstå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa