Inget internet & migrän.

Kom hem från jobbet igår med lite smått huvudvärkskänsla. Det går nog över tänkte jag, och åt middag med William. Sedan skulle jag se Game Of Thrones, men så blev det inte. Internet har tydligen legat nere hela dygnet. Blir så less, allt har med detta elskit som Kopparstaden grejer med att göra. Så fick se avsnittet med mobilen, som triggade igång migrän så vid 20:00 igår sov jag.

Lär knappast bli bättre med internet idag heller, för är inte direkt så att jag har högs tankar om Itux. Bitterheten själv just nu, behöver internet för studierna också, jag orkar inte med detta.

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

6 svar på “Inget internet & migrän.

  1. Det är verkligen jobbigt när internet krånglar. Har aldrig hört itux, själv har jag gamla bredbandsbolaget som nu heter telenor. Och de brukar krångla så jobbigt :/

  2. Vilken otur med både migrän och ett icke fungerande internet. I dag hade vi störningar på nätet i skolan och vi insåg direkt hur begränsade vi alla blev. Digitala läromedel i all ära men det kräver ett snabbt och fungerande när.

    Krya på!
    Znogge recently posted..”Havet, sjön eller bassängen…

    1. Ja inte det minsta kul, och vi tycks inte få något internet förrän om senast 3-4 dagar arbetsdagar alltså :(. Usch sånt där är inte kul i yrket, man blir lätt begränsad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: