Torsdag, och morgonen är här.

Börjar alldeles strax att jobba. Min korta dag idag, jobbar lyxiga tiden 7:45-11:30. Tänkte se om jag kan fixa naglarna idag, samt har en plan att köpa hårfärg till håret. Ska fixa fransarna också, hade tid idag 12:30 men blev uppskjutet så vet inte om det blir ikväll eller imorgon väntar på svar av hon som gör mina fransar.

Jag har nyss datumparkerat bilen, blir alltid så galet nervös av sånt där. Rädd att man ska ställa sig på något vis så man får böter, undrar ibland om jag är ensam om att alltid vilja göra rätt och känna rädsla för att göra fel.

Hoppas du får en fin torsdag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

46 thoughts on “Torsdag, och morgonen är här.

 • 16 maj, 2019 at 09:15
  Permalink

  Åh vilken härlig kort dag!
  Så skulle jag vilja jobba varje dag. Komma upp tidigt, göra sitt jobb sen sluta tidigt och ha hela dagen på sig att göra vad man vill.
  Låter härligt att få fixa båda naglar och fransar 🙂 Lyx lyx lyx… haha!!!

  Hoppas du får en härlig dag,
  kram krma
  Jenny recently posted..Då var jag riktigt förbannad

  Reply
  • 17 maj, 2019 at 14:59
   Permalink

   Haha och jag skulle helst vara hemmajobbare :-p. Tänk hur man är olika ändå :).

   Reply
 • 16 maj, 2019 at 09:33
  Permalink

  vad härligt att fixa naglarna och färga håret lite alltid skönt att fixa till sej lite 🙂 hoppas hon har tid att fixa dina fransar i kväll <3 ha en jätte fin dag på jobbet
  Amanda recently posted..Lite shopping

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 10:03
  Permalink

  Bra att man vill göra rätt för sig som grundtanke =)… men jag själv är inte rädd för att göra fel heller! Att fela är ett sätt att lära sig, vissa smällar blir dock irriterande jobbiga för stunden men lärdomen ger en styrka och mod senare.
  Ha en fantastiskt dag själv<3 take care out there!
  ExklusivaMoi recently posted..F*ck min arbetsplats!

  Reply
  • 17 maj, 2019 at 16:32
   Permalink

   Ja visst är det så :). Är nog mer så att det blir skitjobbigt när man är rädd för att göra fel haha.

   Reply
 • 16 maj, 2019 at 10:31
  Permalink

  Nädå, inte är du ensam, här har du en till. Vet jag att jag gjort fel så får jag en sån grym ångest. Kanske därför jag trivs inom husets väggar. Tror det är därför vi skaffar olika beteenden i livet, olika beroenden..just för att vi måste få ut det på någotvis. Datumparkering är otäckt ? virrmajjan Sandi skulle säkerligen missa något ?

  Reply
  • 17 maj, 2019 at 14:58
   Permalink

   Vi låter verkligen lika, det är hemskt det där med att råka göra fel 🙁

   Reply
 • 16 maj, 2019 at 11:43
  Permalink

  Va skönt för dej attdu får sluta tidigare o du kan göra lite roligheter efter ?
  Michelle recently posted..Onsdag

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 12:14
  Permalink

  Jag är likadan, jag vill så himla gärna göra rätt hela tiden och det blir så himla fel för mig när jag inte gör rätt. Kanske därför jag var så slut i huvudet efter första jobbdagen igår, satt ju och var så otroligt fokuserad för ville göra rätt hela tiden. :/

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 12:48
  Permalink

  Härlig arbetstid! Låter inte alls dumt att ta halva dan till att ta hand om sig själv 🙂
  Jag är likadan, är alltid rädd för att göra fel. Följer jag inte regelverken på millimetern så får jag ångest, haha. Även om jag följer alla regler så är jag ändå rädd för att inte göra det. Tänker att det kanske har med ångesten att göra för min del.
  Frugan E recently posted..Några bloggmål innan årets slut

  Reply
  • 17 maj, 2019 at 14:47
   Permalink

   Nej det är liksom perfekt :D. Du vi låter precis lika :-o. Är nog så för mig med, den där ångesten och rädslan som får en att vilja göra rätt så man slipper oron.

   Reply
 • 16 maj, 2019 at 13:29
  Permalink

  Den där rädslan med parkera bilen har jag också ibland, så nojjig när man inte är helt säker. Ibland har man kommit tillbaka och det har suttit en gul lapp på rutan.. usch, vilken jobbig känsla det är. Hoppas att du slipper det denna gången =)

  Reply
  • 17 maj, 2019 at 14:46
   Permalink

   Usch det är är hemskt. Jag har aldrig fått böter men oroar mig ändå :-p

   Reply
 • 16 maj, 2019 at 14:12
  Permalink

  Du är inte ensam om att ställa bilen fel, min syster lyckas också med det ? Så spännande att du ska köpa hårfärg och färga håret. Hoppas att hon svarar snart så du vet när det blir av 🙂

  Reply
  • 16 maj, 2019 at 17:36
   Permalink

   Jag har aldrig stället del fel men är livrädd för att göra det haha :D.

   Reply
 • 16 maj, 2019 at 14:16
  Permalink

  Hade också ett lyx pass idag, 7 – 12! Så lyxigt att fixa sig själv sådär, önskar jag hade tid och ekonomi till det hehe!
  Datumparkeringar kommer jag nog aldrig lära mig haha.

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 16:23
  Permalink

  Skönt med en kort jobbdag. Lite egentid är aldrig fel. Håller med dig, det gäller att hålla tungan rätt i munnen så att det inte blir fel. Ibland går det åt pipsvängen i alla fall 🙂
  Veiken recently posted..Sitka. Ryska spår

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 19:18
  Permalink

  Så jobbar jag med imorgon 8-12 jätteskönt =D, man behöver de dagarna också

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 20:58
  Permalink

  Datumparkering har jag väldigt svårt att få rätt på ?
  Jag har också en sån skön dag på torsdag, det är såå skönt!!!

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 21:51
  Permalink

  Jag kan ju verkligen noll om saker som t.ex fransar men jag tänkte att nu frågar jag dig som brukar fixa dom; Jag har hört att ens egna fransar tunnas ut när man fixar dom, stämmer det?
  Så skönt med en kort dag på jobbet så att du kan spendera tid med dig själv och för dig själv. Det är alldeles för lätt att glömma det.

  Reply
  • 17 maj, 2019 at 14:45
   Permalink

   Det är mer så att fransarna känns tunnare för man vänjer sig med att ha så fylliga :D. Alltså när man väl tar bort blir man ovan, du vet man lär sig se saker man tidigare inte sett 😀

   Reply
 • 16 maj, 2019 at 22:22
  Permalink

  Ja det är verkligen lyxig tid du jobbar på torsdagar, hade inte heller sagt nej till den. Då får du ju även chansen att hinna med annat vilket är bra 🙂

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 22:28
  Permalink

  åh men så trevligt, vad tänkte du färgar håter i för färg? <3

  Reply
 • 16 maj, 2019 at 23:37
  Permalink

  Verkligen lyxigt med ett sånt kort jobbpass 🙂 Spännande att köpa hårfärg 🙂 Om du färgar det måste du visa hur det blev sen 🙂
  Sarah recently posted..VAR RÄDD OM DIN HUND

  Reply
 • 17 maj, 2019 at 10:47
  Permalink

  Så kul att göra naglar och fransar ! Jag måste också göra mina fransar snart igen ! Det är ju så himla skönt att slippa sminka sig ;D !

  Reply
  • 17 maj, 2019 at 14:40
   Permalink

   Åh ja, älskar känslan :D. Visst är det skönt, du får göra det 😀

   Reply
 • 17 maj, 2019 at 13:14
  Permalink

  Ja det var en kort arbetsdag. Det är kul att fixa hår och fransar. Hoppas det blev av. Går du på salong eller hemma hos någon?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: