Har varit och fixat fransarna så här på eftermiddagen. Blev nöjd som alltid. Nu har jag fina fransar tills jag ska till Västerås och Mälardalens högskola för sista träffen så här på andra året. Helt galet att jag bara har ett år kvar! Förstår ni om ett år vid den här tiden kan jag förmodligen titulera mig specialpedagog. Förstår inte riktigt hur det gick till men roligt är det.

Imorgon står det jobb på schemat, en lång dag och det ska nog bli jättebra. Efter jobbet ska jag hem och packa, fixa och dona inför Västerås. Den här veckan känns intensiv, men snart är det semester det är faktiskt mindre än en månad kvar nu. Som jag räknar neråt!

Syrenerna slår ut nu här i Falun. Det är skolavslutning för mig, när syrenerna blommor och det luktar syren och ja även hägg. Sommar och glädje för mig, tycker verkligen om det i massor.

16 kommentarer

 1. mellan hägg o syren ja menn de luktar underbart ju
  fina fransar va hos en annan o gjorde mina igår o njae ja blev inte nöjd men det får väl va denna gången
  roligt i vartfall att få nyt man känner sej piggare

  oj ja du va tiden går man gnäller men vips har det gått en vecka så är det ju
  kramar o fin onsdag
  Ullie recently posted..Helt m.a.g.i.s.k.t.

 2. Hoppas det går bra på jobbet, hör av dig om du vill ta en kopp kaffe nu när du är i Västerås igen. Jag träffas gärna 🙂 Syrener är så fina 🙂

 3. Så fina dina fransar blev och du är jättefin själv också ❤
  Härligt att du klarat av första året, sen är det bara slutspurten kvar. Hejja dig ❤

 4. Tycker det är så mysigt att du pluggar här i Västerås. På så sätt känns det som att du inte är så långt bort trots allt, haha! Som att jag skulle kunna springa på dig utan förvarning bara sådär. Har länge funderat på att göra fransar men inte riktigt vågat eller kommit till skott än.

  1. Så kul att du tycker det :). Haha ja men blir ju så, man känner sig närmare när man liksom känner till att någon är på samma plats. Vem vet vi kanske springer på varandra en dag :). Ta och prova, det är så skönt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: