Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Min måndag med semestern.

Jag började dagen med en lång promenad. Tog min runda som går på närmare två timmar, det är så skönt att ta den där promenaden och efteråt känna att kroppen fått chansen att må bra. Sen visst är det lite tufft upp för backarna men skönt är det.

Sedan så har jag träffat Lisa, Alice och Calle på stan. Vi kikade runt och pratade. Efteråt hämtade jag inte mindre än tre paket. Två kommer ni att få se och det tredje innehåll bildelar då Björn ska fixa bromsbeläggen på min bil, sånt är väl inte jättekul för er att titta på tänker jag.

William är på stan, eller åtminstone hänger han med kompisar. De har varit på Basta och ätit tillsammans. Så himla roligt med tonårsbarn på det viset, att gå ut och ta middag bara så där själva och umgås. Minns när jag gjorde sådant som tonåring, fast då brukade vi gå till pizzerian eller så turades vi om att ha middag hemma hos varandra.

Har du haft en bra dag?

35 Comments

 1. Vad skönt med en långpromenad. Haha nej bildelarna är nog inte jätteroliga att se men hoppas bilen blir bättre efter att Björn har lagat den åt dig. 🙂

  1. Åh ja, ger onekligen mycket med energi :D. Hehe nej precis :). Den ska väl egentligen inte lagas bilen, utan är dags för vissa delar att bytas ut så de inte blir dåliga :).

 2. Själv jobbar jag en vecka till men det är jätte lugnt på jobbet med få barn. Barnen kom igår så det var mysigt att få krama om dem och pussa lite på dem. Men det är kul att de börjar skapa sig egna liv utan sin mamma med för det är ju ett bra tecken på att man gjort ett bra jobb som mamma tänker jag 🙂

 3. Långpromenader är ju så underskattade. Tycker du är fantastisk duktig som tar en runda på TVÅ TIMMAR (!) dessutom. Heja dig för att du ger dig och din kropp den tiden och den omsorgen ?

 4. Denna dagen har just börjat. Sol och blåst. Mestadelen av gårdagen var bra. Vi var på en omtalad stenstrand, som numera mest var skräpig, sen i stan och provianterade. När vi kom till husvagnen började det regna. Grilla fick vi göra under parasoll för det öste ner.

 5. Vilken härlig dag! Ska också börjar gå sen tänkte jag! Haha efter bebis kommit. Låter jämt så! Men vill inte anstränga mig för mycket haha!
  Härligt men dag på stan!

  Jag har haft en bra dag <3

 6. Så härligt med långpromenad, det var länge sen jag tog en långpromenad. Vilken härlig stund på stan du fick. När jag var tonåring så åt vi oftast också pizza på en pizzeria. Det är förens på senare år som vi alltid åt tacos. Spännande att få se dom två paketen sen 🙂

 7. Jag finner det så otroligt rogivande och mysigt att vara ute och gå.. Kunde gå i timmar förut.. Nu när jag är gravid så blir det allt mindre. Försöker komma ut ngn gång i veckan iallafall. Ska försöka imorgon ?

 8. Ohh så härlig start på dagen, jag har också en runda jag brukar gå som är bästa rundan edn är dock inte helt fullt 2 t

 9. Idag blev det ett besök hos frisören och ett besök hos kuratorn, så nu kan jag äntligen slappna av hemma!
  Kanske ställer mig och bakar sen men får se ^^

  Skönt med semester, ser framemot vad det finns för spännande i dina paket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: