Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Förkylningar och en son som lämnat hemmet för vuxenlivet.

Okej så efter prick en veckas jobb flög förkylning över mig. Så kan det vara, jag ligger i skrivande stund med halsont och varit hemma från jobbet idag.

I helgen flyttade William till Linköping för att studera till maskiningenjör. Tänk att mitt lilla barn nu är vuxen. För första gången på 19 år bor jag nu alldeles ensam men med Lizzla och fiskarna så klart. Tiden är verkligen intressant på det sättet, åren går fortare än man tänkt sig.

Williams rum har jag planer på att göra till fotostudio och ta upp mitt intresse för fotografering ingen. Nu lär jag ha lite mer tid än tidigare.

12 Comments

 1. Har ju inte barn så vet inte hur du känner men jag kan ju tänka mig att det känns tomt. Min familj tyckte det va konstigt o läskigt när jag skulle flytta. Syster som är elva år yngre än mig sa med lite ledsen röst o krama om mig.
  ”Elin du bor inte här om tolv timmar ????”
  Lite gulligt faktiskt. Då va hon 12

 2. Drygt med förkylning då du nyss har börjat jobba igen efter semestern.
  Det är något som en mamma får uppleva. Att barnen lämnar sitt bo & skapa sig ett eget bo. Jobbigt först. Men sen går det bra.
  Vad bra att du har en plan med hans rum ????????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 3. Så tråkigt med förskylnkng. Hoppas du fort tillfrisknat. Du ska vara stolt att du lyckas att vara bra mamma för William. Kan tänka mig att det är svårt utan han men du har ju djuren 🙂

 4. Visst är det en märklig känsla då barnen lämnar boet? Nu börjar en ny del av livet, och den är inte sämre ???? Har också känt mig lite krasslig ett tag, men tror det beror på att jag slutat ta allergimedicinen.

 5. Waoow så stort att ha en son som flyttar hemifrån, hur långa blir han studier då? Samt kommer han bo på studenthem? Kul att göra om till ett fotorum osv

 6. Otur att du blivit förkyld men tror att det är mycket sådant går nu. Speciellt till skolstarten. Själv är man trött i kroppen så ska sluta tolv på radion. Hoppas du kryar på dig snabbt.

 7. Mina barn lämnade boet för 17 resp 10 år sen för studier å har haft eget boende sen dess men sina rum här hemma har dom kvar. Dom kommer på besök flera ggr per år å då är det bara att flytta in. Vi har stort nog att ha det så och det uppskattas.

 8. Ja, rätt som det är har de blivit vuxna, trots att man vet att de kommer att flytta hemifrån är man ändå inte riktigt beredd.
  Önskar honom lycka till med studierna.

 9. Jätteskoj att William ska plugga till maskiningenjör och flyttat till Linköping. Önskar honom stort LYCKA TILL.
  Det blir nog en liten skillnad för dig i början, men du lär nog anpassa dig fort till att bara behöva ta hand om dig själv.
  Men först – bli av med förkylningen!!!

 10. Nääää men vad roligt för pågen(sonen alltsååå)????… flyttade också efter studenten till en ny stad dock för jobbet å ej för plugget! Kommer ger lärdomar för livet och så skall det verkligen vara❤️
  Tur du ha vovven???? Bejaka ditt intresse, farsan och morsan gjorde om våra barndomsrum till sina intresse så ser själv inget fel att det görs liksom. En dag skall vi ses, du å jag med vovven, om du vill förstås! Må lyckan vara med er iaf????
  Kramen damen❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: