My little pony G2 – Princess Crystal.

Jag var till PMU idag där hittade jag denna G2:a av My little pony. Egentligen samlar jag främst på G1:or, och jag har några andra modeller med. Men hittar jag så köper jag. Den jag inte riktigt fixar är dessa nya som barn idag leker med. Har några sådana men det är inte riktiga My little pony för mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “My little pony G2 – Princess Crystal.

 • 7 februari, 2020 at 07:17
  Permalink

  Nämen åh my littel ponnys är ju så söta😍 och det är ju så roligt att samla på saker, dessa är ju så fina som inredning 😍
  Jessica recently posted..Frågorna jag glömde

  Reply
 • 7 februari, 2020 at 08:18
  Permalink

  Grattis till ditt fynd! Jag förmodar att G1 och G2 har att göra med när de tillverkades?

  Reply
  • 7 februari, 2020 at 11:43
   Permalink

   Tack :D. Precis G1 betyder generation 1, den kom runt 80-talet. Dessa är gen 2 de kom runt 90-talet, gen 3 kom runt 00-talet och gen 4 som är nu runt 10-talet :).

   Reply
 • 7 februari, 2020 at 10:56
  Permalink

  Jag kommer ihåg att min kompis Katarina samlade på My little pony på 70-talet. Jag var mer barbie typen. Kul att ha en passion för något speciellt =)
  Kram
  Trevlig helg <3

  Reply
  • 7 februari, 2020 at 11:42
   Permalink

   Måste varit 80-talet :). De kom först då :), Men så roligt. Lekte med Barbie en del på 90-talet 🙂

   Reply
 • 7 februari, 2020 at 15:48
  Permalink

  Så roligt att du hittade en till pony till din samling 😊 Jag ska på second hand imorgon så jag får se om jag hittar något skoj! Kram 💖

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: