Partylite till hemmet.

Jag hade Partylite här hemma förra lördagen. Jag köpte då en slags lampa man lägger doft i som sedan värms upp och gör så att det luktar gott hemma. Den är redan en favorit kan jag säga, eller ja favorit för mig i alla fall. William sa: “mamma det luktar skit här hemma” när han kom hem på kvällen i fredags. Vad ska man säga? Smaken är som baken väldigt delad!

Eftersom jag var värdinna fick jag den fina ljushållaren i grönt samt även doftgrejer som luktar citrus som William alltså ansåg luktade skit, och gratis ljus. Helt perfekt eftersom jag gillar att ha fina saker här hemma. Lampan ser ni alltså i kontaktuttaget.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Partylite till hemmet.

 • 9 februari, 2020 at 21:37
  Permalink

  Haha, ja man tycker verkligen olika. Jag tycker att den var väldigt fin i alla fall 🙂

  Reply
 • 9 februari, 2020 at 21:47
  Permalink

  En sådan där sak borde jag införskaffa så det kan lukta gott hemma hos mig 😊.. Vad har han för luktsinne om han tycker det luktar skit 😂

  Reply
 • 9 februari, 2020 at 22:35
  Permalink

  Någon gång ja hör parylite kan ja sakna det men mår inte bra för att göra något sådant
  Men de har så fina saker får väl kolla igen o beställa själv
  Tim brukar ändå säga nu luktar det sådär gott igen 😂😄 så ja han o William … Vänta lite till Tim är ju arton i år fniss . Så w kan ändra sej hi hi
  Kramar och ha en fin måndag

  Reply
 • 9 februari, 2020 at 23:41
  Permalink

  Lampan gillar jag skarpt!
  Doftljus – ja, vad kan jag säga. Vissa luktar skit, andra luktar som nåt jag inte vill skriva här, då din blogg ju faktiskt är barntillåten… Vi reagerar nog alla helt olika på dofter. Kan säga att jag till exempel inte gillar Indiskas rökelser och deras dofter – yuck.

  PS. Hoppas du skriver ett inlägg om ditt besök på Skidspelen, för du hade väl kameran med dig!? DS.

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:48
   Permalink

   Haha :D. Ja så är det absolut :). Jag har skrivit ett faktiskt, lite längre ner 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: