Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tittar ganska lite på. Visserligen följer jag tvserier, men det är nog inte så att tv:n är det som tittas på allra mest här hemma. Jag tror mer att datorn används. Om man ska tänka tv utifrån program så är det sällan, jag har följt serien Kalifat på SVT dock, väldigt bra serie. SVT gör bra svenska program, men jag glömmer lätt bort att titta på deras playapp.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

24 kommentarer

 1. Jag är likadan – tittar ytterst sällan på tv-program. Vi/jag använder dock tvn varje dag ändå för att titta på serier, sport och liknande. Min sambo använder dock tvn varenda dag till vanliga tv-program, men han är lite mer gammaldags på den fronten, haha 🙂

 2. Jag tittar väldigt sällan på tv men håller med om att SVT gör bra program. En serie jag är väldigt sugen på att se är den där nya serien tunn is. Vet inte om den börjat än, tror heller inte det är SVT som producerat. Men jag kan komma ihåg fel.

 3. Vi tittar en del på TV här hemma på kvällarna. Försöker hitta program som vi båda gillar. När jag vill se nåt som inte faller Anders i smaken så får han titta på nåt Anders-program på stora TV-datorn medan jag tar höronpropparna till min laptop.
  Ett undantag finns: Schlagern. Den tvingar jag Anders att titta på mot sin vilja. Där vill jag ha en diskussionspartner angående låtarna. Anders sitter med, hmm-ar och mmm-ar när jag säger nåt samtidigt som han tjuvtittar på sin datorplatta. Haha! 🙂

 4. TV är ganska ofta på här hemma hos oss. Men däremot blir det ofta något barnen väljer att de vill se och bara 5 minuter senare är de puts väck från TV-rummet och leker istället.. Haha.. Och där sitter jag och ser på det de valt.. 😉

 5. Räknas tv som linjär tv eller tv-kanaler så kan jag säga att det är något VI ALDRIG tittar på. Cmore-appen går dock varm med både hockey, serier och TV4s reality!
  Moa Larsson recently posted..VECKA 7

 6. Här är vi återigen totalt överens, både vad gäller tv-tittandet (allt finns ju på play-kanaler) och serien Kalifat. Den är grym i dubbel bemärkelse. Serien Tsunami är heller inte så dum faktiskt.

  1. Haha ja så skönt också, tänk när man var tvungen att passa tider eller spela in :-o. Jag minns när mamma satte igång VHS-spelaren för att spela in serier som Rederiet eller liknade. Så fick man inte byta kanal för då spelade det in på fel ;D

 7. Lite samma sak som för mig då. Jag tittar mycket på teve men då via chrome cast och Netflix, inte direkt på självaste teven. Även datorn är ett nöje att se serier eller annat på! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: