En ängel från Partylite.

Jag åkte ut till Svärdsjö i lördags och köpte en ängel hos en person där som hade en. I veckan hämtade jag en precis likadan ängel till min mamma, blev då så sugen på en egen så förstå glädjen att mamma hade fått kontakt med en ute i Svärdsjö som sålde en. Nu är den alltså min, så himla fin.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

60 thoughts on “En ängel från Partylite.

 • 10 februari, 2020 at 10:06
  Permalink

  Vilken fin ängel. Den skulle passa hemma hos mig. Dina inlägg dyker inte upp hos mig nu för tiden 😢

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 10:21
  Permalink

  Den ängeln är verkligen fin. Jag förstår verkligen att du själv blev sugen på den ängeln. Nu blev även jag sugen på en sån fin ängel. Jag tycker att det är något speciellt med änglar som gör att jag tycker att dom är fina 😍

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:38
   Permalink

   Visst är den :). Åh förstår det, visst är det något speciellt med änglar 🙂

   Reply
 • 10 februari, 2020 at 10:36
  Permalink

  åh så fin ängel! Är de något speciellt med den eller bara för den är så fin? 🙂

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 10:56
  Permalink

  Kul att ni fick tag på en till. De var verkligen super fina 🥰

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 11:16
  Permalink

  Den var fin 🙂 jag har nog ingen ängel… har en änglavinge 😀

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 12:04
  Permalink

  Vilken fin ängel. Jag älskar änglar. Skulle kunna ha hur många som helst 🙂 kram <3

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 12:46
  Permalink

  Så fin. Partylite har så fina saker.

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 14:16
  Permalink

  Vilken fin ängel =) förstår att du blev sugen på en för den va riktigt fin =)

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 16:21
  Permalink

  Gud vad fin den var! 😍❤️Förstår att du är nöjd! Superfin 😍

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 20:12
  Permalink

  Vilken fin ängel!! Det är något särskilt med änglar!

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 20:27
  Permalink

  Ängeln är fin, så då har du och mamma likadana nu?
  Jag vet inte vad partylight är, men är det ljusstakar? Eller alla möjliga små fina saker?
  Höns är väldigt kloka djur, de har olika personligheter och jag kan titta på de i evigheter. Jag kommer att sakna de sen, men får jag möjlighet senare i livet så skaffar jag nya.
  Bor man i en stad så väljer man antagligen butik efter priserna, men bor man på landet kostar det ju att köra så då kanske man tar den närmsta?! Vi har willys, Ica och Netto inom två mil, och en ica hemma i byn.

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:32
   Permalink

   Det är ljusstakar, ljuslyktor och massor med ljus. Det är ett homepartyföretag 🙂

   Reply
 • 10 februari, 2020 at 20:57
  Permalink

  Vad fin den var 😊 Verkar mysigt med sådana där partyn 😍

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 20:57
  Permalink

  Jättefin ängel!
  Svar på dina frågor: Jag är tyvärr inte så ofta till Falun numera, pappa dog 2014, så när han levde var jag ofta upp och hälsade på honom på Daljunkargården, mamma dog tidigare. Men en gång per år åker jag upp och hälsar på dem på Skogskyrkogården. Min bror bor kvar i Falun, så han får också ett besök då. Älskar att åka dit, och blir så nostalgisk när jag är där! Jag och min man brukar fortsätta upp till Tällberg när vi är i Dalarna, och tillbringa någon natt där och njuta av god mat och den underbara miljön där!
  Arbetstiderna på mitt jobb är från klockan 21- 07.15, men med en kvarts överlappningstid så blir det så gott som alltid övertid, kommer nog nästan aldrig ifrån jobbet förrän vid 07.30 tiden.

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 21:42
  Permalink

  Så fin den är 💖 de tror kommer passa in bra hos dig

  Reply
 • 10 februari, 2020 at 22:26
  Permalink

  Men wow så fin! Älskar änglar. Visst är det tänkt att vara ett ljus där nere?

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 00:13
  Permalink

  Men åh, vad roligt att du fick tag på en när du tyckte så mycket om den! Jättefin 🙂 Det är så vackert med änglar tycker jag!

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 01:04
  Permalink

  Det var verkligen en fin ängel. Jag tycker änglar är så fina det har jag alltid tyckt sedan jag har varit barn 🙂

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 08:49
  Permalink

  Men så fin och vad bra att du kunde få tag på en till. Det första jag såg var dock något som liknade en screammask så jag hajade till när jag läste att du skrev ängel… Man ser det man vill se…… Inte för att jag vill se en screammask dock så jag vet inte var det kom ifrån….

  Reply
  • 13 februari, 2020 at 19:29
   Permalink

   Åh ja verkligen :). Haha :p , ja du man ser verkligen det ögat vill se haha.

   Reply
 • 11 februari, 2020 at 08:58
  Permalink

  Men så vacker! Aldrig sett denna modell men förstår att du är jätte nöjd med den! Änglar är ju så fint 😍

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 11:29
  Permalink

  Vilken fin ängel 😍 jag gillar änglar 👍

  Reply
 • 11 februari, 2020 at 14:29
  Permalink

  Vilken fin ängel och vilken tur att du fick tag på den här!! 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: