Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Loppis & second hand

En ängel från Partylite.

Jag åkte ut till Svärdsjö i lördags och köpte en ängel hos en person där som hade en. I veckan hämtade jag en precis likadan ängel till min mamma, blev då så sugen på en egen så förstå glädjen att mamma hade fått kontakt med en ute i Svärdsjö som sålde en. Nu är den alltså min, så himla fin.

60 Comments

 1. Den ängeln är verkligen fin. Jag förstår verkligen att du själv blev sugen på den ängeln. Nu blev även jag sugen på en sån fin ängel. Jag tycker att det är något speciellt med änglar som gör att jag tycker att dom är fina ?

 2. Ängeln är fin, så då har du och mamma likadana nu?
  Jag vet inte vad partylight är, men är det ljusstakar? Eller alla möjliga små fina saker?
  Höns är väldigt kloka djur, de har olika personligheter och jag kan titta på de i evigheter. Jag kommer att sakna de sen, men får jag möjlighet senare i livet så skaffar jag nya.
  Bor man i en stad så väljer man antagligen butik efter priserna, men bor man på landet kostar det ju att köra så då kanske man tar den närmsta?! Vi har willys, Ica och Netto inom två mil, och en ica hemma i byn.

 3. Jättefin ängel!
  Svar på dina frågor: Jag är tyvärr inte så ofta till Falun numera, pappa dog 2014, så när han levde var jag ofta upp och hälsade på honom på Daljunkargården, mamma dog tidigare. Men en gång per år åker jag upp och hälsar på dem på Skogskyrkogården. Min bror bor kvar i Falun, så han får också ett besök då. Älskar att åka dit, och blir så nostalgisk när jag är där! Jag och min man brukar fortsätta upp till Tällberg när vi är i Dalarna, och tillbringa någon natt där och njuta av god mat och den underbara miljön där!
  Arbetstiderna på mitt jobb är från klockan 21- 07.15, men med en kvarts överlappningstid så blir det så gott som alltid övertid, kommer nog nästan aldrig ifrån jobbet förrän vid 07.30 tiden.

 4. Men så fin och vad bra att du kunde få tag på en till. Det första jag såg var dock något som liknade en screammask så jag hajade till när jag läste att du skrev ängel… Man ser det man vill se…… Inte för att jag vill se en screammask dock så jag vet inte var det kom ifrån….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: