En smärta jag aldrig glömmer…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En smärta jag aldrig glömmer är smärtan när jag klev på en av Williams legobitar när han var liten. Alltså den smärtan, den gick från foten hela vägen genom kroppen. Dessutom skar den upp en del av foten så jag blödde som bara den. Den smärtan alltså, helt vidrig!

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

14 thoughts on “En smärta jag aldrig glömmer…

 • 26 februari, 2020 at 08:33
  Permalink

  Då jag läste ditt inlägg tänkte jag direkt på någon skämtbild om träning inför att bli förälder. Just gå på lego var en sådan. Skrattade gott då jag läste det nu hos dig 🙂

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 10:06
  Permalink

  Att trampa på saker kan göra vansinnigt ont. Själv tyckte jag att förlossningssmärtorna var snudd på outhärdliga ibland men ändå gick jag på det tre gånger. Men man fick ju lön för mödan <3

  Reply
  • 26 februari, 2020 at 12:23
   Permalink

   Ja fy, det är väl säkert för att fötterna är så pass känsliga misstänker jag. Ja den smärtan gör ont, men den försvinner i alla fall :-p

   Reply
 • 26 februari, 2020 at 11:42
  Permalink

  Det var när jag hade fått en spricka i armen (visade röntgen) och doktorn ville ha fler röntgenbilder. Under tiden han väntade på framkallning av dom nya bilderna så klämde, kände och vred han på armen. Ingen bedövning – det gjorde svinont! Dom nya bilderna visade att han hade haft av armen, kanske inte så konstigt att det gjorde ont…

  Reply
 • 26 februari, 2020 at 13:09
  Permalink

  En legobit i hålfoten, det är inte roligt.
  Jag minns en gång när jag arbetades natt på akuten, det kom in en mamma som var övertygad om att hon trampat in en legobit i hålfoten.Jösses som doktorn letade och letade innan han till slut hittade en liten liten legobit.

  Reply
  • 29 februari, 2020 at 23:56
   Permalink

   Åh fy jag lider så med denna mamma :-o. Att den dessutom fastnat där inne! Stackars henne :(.

   Reply
 • 26 februari, 2020 at 20:11
  Permalink

  Här blev jag aningen överraskad. Trodde att du skulle säga förlossningen, men det gjorde du inte;-) Då jag inte har barn har jag inte heller haft “förmånen” att trampa på en legobit, men jag har kompisar med barn som definitivt skulle hålla med dig.
  Kanske är jag konstig, men jag har alltid tofflor på mig inomhus. Tror nämligen att det alltid kan finnas nåt på golvet som man kan trampa på, och då har jag gärna nåt på fötterna;-)

  Reply
  • 29 februari, 2020 at 21:48
   Permalink

   Haha jo det är nog vad de flesta kvinnor som fött barn skulle säga. Jag tyckte absolut det gjorde ont men inte i den mängd som folk påstår ;D. Däremot legobit!!!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: