Så hade jag återigen fått ihop till ett presentkort på Åhléns. Jättekul med saken, fördelen var dessutom att jag hade rabattcheck där också, samt att det var 20% på alla Muminmuggar så jag passade på. Denna gång föll det på att bli en med Muminmamman, och så en med Muminpappan. Personligen tycker jag mest om den med Muminpappan på, den är liksom drömmande på något vis. Men båda är fina!

Jag älskar presentkort, tänk vad mycket fint man kan handla med presentkort.

51 kommentarer

 1. De är jättefina båda två! En kompis till mig har den med Muminpappan på och den är verkligen härlig! Ser ut som att han seglar bort i drömmarnas land 😍 Hoppas du får en riktigt fin och mysig söndag! Kram 💖

 2. Så himla fina muggar! Undrar hur många du har nu?? Visst är det bra med presentkort, helt perfekt <3
  Önskar dig en fin söndag nu 🙂

 3. Presentkort är verkligen en så bra present att få! Önskar mig typ alltid de då man själv kan välja exakt vad man vill ha.
  Muggarna var superfina! Svärmor har typ alla muminmuggar som finns så jag är så avundsjuk haha

 4. Fina muggar, visst är det bra med presentkort så man kan välja själv.
  När du kommenterade att du gillar Muminpappan bäst, kollade jag förstås lite mer noga och min första tanke blev att det är väl typiskt, han sitter i en båt och kopplar av, medan Muminmamma håller på att stöka med bak och annat, haha. Min skalle alltså…..s
  Sv; Tack fina du för din omtanke <3
  Jag har haft panikångestattacker mer eller mindre ofta sen början på 90-talet, så det är något jag nog får räkna med i fortsättningen också, men tror det lägger sej lite när jag kan koppla bort allt tråkiga och börja mitt nya liv på min älskade ö,
  kram

 5. Presentkort e bäst spec när de gäller typ på Cubus hm Mm iaf till mig för alla vet inte va ja tycker om i kläder Mm 😉 smycken osv så vet sambon va ja gillar o vill ha så presentkort på guldfynd Mm behövs inte heheh 😉

  GUUUD va ja älskar dina muggar så söta 😍 vars köper du dom???

 6. Fina muggar, Muminpappan verkar drömma om något där under stjärnorna. Muminmamman verkar däremot ha fullt upp med allt möjligt. 🙂

 7. Jag gillar de äldre muminmuggarna än de som finns nu mer =)… jag har några stycken sj som jag har fått av mina släktingarna som bor i närheten av den finska gränsen! Muminpappan och lilla My är mina favoriter<3

  1. Så kul att du fått några så där 😀 . jag har en Lilla My jag köpte på Ålandsbåten för några år sedan, Gul tror inte den säljs längre :).
   Min favorit är Stinky och Lilla My 🙂

 8. Dessa muggar har vi med, sambon har muminpappan och ja muminmamman haha , dom är ju så fina. Håller med dig att muggen med pappan, ser drömande ut , dock älskar ja den gula nyansen i muminmamman. Alltså jag måste fråga hur många muminmuggar du har , låter som du kanske har mer än oss 😍😍

  1. Visst är det så :). Åh perfekt, tänkte ge Muminpappakoppen till Williams pappa nästa gång han är här och vill dricka kaffe ;). Ja alltså han får den inte men får dricka ur den :-p.
   Åh vet inte kan gå igenom och läsa, ni har säkert fler 🙂

 9. Presentkort är ju helt underbart! Känns som man får plocka hem saker helt gratis 🙂 jättefina muggar, hur många har du nu i din samling? 🙂

 10. Men så söta! Jag älskar att få presentkort, och kan man dessutom kombinera med rabatt så blir det ju ännu roligare att handla!🤩

 11. Vi fick presentkort på IKEA av nästan alla i familjen i julas, helt perfekt då vi som sagt behöver mycket nytt nu på gården. Så förstår verkligen din känsla av att älska presentkort! Och vad fint med muminmuggar. Vi har två stycken med Lilla My som vi fått i present de också.

 12. Älskar muminmuggar, reor och presentkort…vilken kombo.
  För övrigt så gillar jag Åhlens där man ofta hittar väldigt bra kvalite men har tyvärr ingen sådan butik i min närhet nu längre.

 13. Vilken samling av Mumin-muggar du har! Hur många har du vid det här laget? Du borde nästan göra en samlingsbild på dom. Å vilken lyckost du är att kommer över presentkort hos Åhléns stup i ett. Är jag avis?! Japp, det är jag;-)

  1. Ja nu är det en del :D. Ja du det undrar jag med :D. Jag är med i massa paneler då får man dessa underbara presentkort och Åhlens är givna :D. Nu tror jag de känner igen mig dessutom haha ;).

 14. Presentkort är alltid kul att få, älskar att gå och handla då det blir billigt. Själv älskar jag mellon, Följer det alltid.

 15. Jag är absolut en sån som är extrem svår att köpa något till, jag är inte direkt en sån man hoppas få ”lov” att köpa till. Presentkort är ju helt klart bland det bästa man kan få. Du får precis det du själv vill ha😁

 16. Presentkort är så trevliga 🙂 Jag har också de där kopparna i min samling. Muminkoppar är så löjligt underbara 💘

 17. Muminmuggarna är så himla fina! Jag har länge velat ha en sådan mugg, men det har ännu inte blivit av att jag har köpt någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa