Muminmuggar – Muminmamman & Muminpappan.

Så hade jag återigen fått ihop till ett presentkort på Åhléns. Jättekul med saken, fördelen var dessutom att jag hade rabattcheck där också, samt att det var 20% på alla Muminmuggar så jag passade på. Denna gång föll det på att bli en med Muminmamman, och så en med Muminpappan. Personligen tycker jag mest om den med Muminpappan på, den är liksom drömmande på något vis. Men båda är fina!

Jag älskar presentkort, tänk vad mycket fint man kan handla med presentkort.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

51 thoughts on “Muminmuggar – Muminmamman & Muminpappan.

 • 8 mars, 2020 at 11:11
  Permalink

  Åh så fina 🙂 Toppen att ha både rabattkupong och presentkort 🙂 Ha en fin söndag kram <3

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 12:31
  Permalink

  De är jättefina båda två! En kompis till mig har den med Muminpappan på och den är verkligen härlig! Ser ut som att han seglar bort i drömmarnas land 😍 Hoppas du får en riktigt fin och mysig söndag! Kram 💖

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 13:17
  Permalink

  Så himla fina muggar! Undrar hur många du har nu?? Visst är det bra med presentkort, helt perfekt <3
  Önskar dig en fin söndag nu 🙂

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 13:34
  Permalink

  Presentkort är verkligen en så bra present att få! Önskar mig typ alltid de då man själv kan välja exakt vad man vill ha.
  Muggarna var superfina! Svärmor har typ alla muminmuggar som finns så jag är så avundsjuk haha

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 21:08
   Permalink

   Eller hur :D. Man får verkligen välja precis vad man vill ha då :). Visst är de fina. Åh så lyxigt för henne :).

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 14:20
  Permalink

  Fina muggar, visst är det bra med presentkort så man kan välja själv.
  När du kommenterade att du gillar Muminpappan bäst, kollade jag förstås lite mer noga och min första tanke blev att det är väl typiskt, han sitter i en båt och kopplar av, medan Muminmamma håller på att stöka med bak och annat, haha. Min skalle alltså…..s
  Sv; Tack fina du för din omtanke <3
  Jag har haft panikångestattacker mer eller mindre ofta sen början på 90-talet, så det är något jag nog får räkna med i fortsättningen också, men tror det lägger sej lite när jag kan koppla bort allt tråkiga och börja mitt nya liv på min älskade ö,
  kram

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 14:44
  Permalink

  Presentkort e bäst spec när de gäller typ på Cubus hm Mm iaf till mig för alla vet inte va ja tycker om i kläder Mm 😉 smycken osv så vet sambon va ja gillar o vill ha så presentkort på guldfynd Mm behövs inte heheh 😉

  GUUUD va ja älskar dina muggar så söta 😍 vars köper du dom???
  Tess recently posted..MINA NYA MOBILSKAL FRÅN IDEALOFSWEDEN

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 14:54
  Permalink

  Fina muggar, Muminpappan verkar drömma om något där under stjärnorna. Muminmamman verkar däremot ha fullt upp med allt möjligt. 🙂
  Morgan recently posted..Naturtur.

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 16:06
  Permalink

  Jag gillar de äldre muminmuggarna än de som finns nu mer =)… jag har några stycken sj som jag har fått av mina släktingarna som bor i närheten av den finska gränsen! Muminpappan och lilla My är mina favoriter<3

  Reply
  • 17 mars, 2020 at 21:00
   Permalink

   Så kul att du fått några så där 😀 . jag har en Lilla My jag köpte på Ålandsbåten för några år sedan, Gul tror inte den säljs längre :).
   Min favorit är Stinky och Lilla My 🙂

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 16:52
  Permalink

  Dessa muggar har vi med, sambon har muminpappan och ja muminmamman haha , dom är ju så fina. Håller med dig att muggen med pappan, ser drömande ut , dock älskar ja den gula nyansen i muminmamman. Alltså jag måste fråga hur många muminmuggar du har , låter som du kanske har mer än oss 😍😍
  jessica recently posted..Dag 8 tycker jag rätt låt vann i mello finalen?!

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 21:07
   Permalink

   Visst är det så :). Åh perfekt, tänkte ge Muminpappakoppen till Williams pappa nästa gång han är här och vill dricka kaffe ;). Ja alltså han får den inte men får dricka ur den :-p.
   Åh vet inte kan gå igenom och läsa, ni har säkert fler 🙂

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 17:50
  Permalink

  Presentkort är ju helt underbart! Känns som man får plocka hem saker helt gratis 🙂 jättefina muggar, hur många har du nu i din samling? 🙂

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 18:25
  Permalink

  Men så söta! Jag älskar att få presentkort, och kan man dessutom kombinera med rabatt så blir det ju ännu roligare att handla!🤩

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 19:00
  Permalink

  Vi fick presentkort på IKEA av nästan alla i familjen i julas, helt perfekt då vi som sagt behöver mycket nytt nu på gården. Så förstår verkligen din känsla av att älska presentkort! Och vad fint med muminmuggar. Vi har två stycken med Lilla My som vi fått i present de också.
  Moa Larsson recently posted..ETT NYTT KAPITEL I LIVET

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 21:05
   Permalink

   Åh perfekt :D. Sånt är ju ställen man absolut behöver presentkort hos också. Åh det låter passande :D.

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 19:59
  Permalink

  Älskar muminmuggar, reor och presentkort…vilken kombo.
  För övrigt så gillar jag Åhlens där man ofta hittar väldigt bra kvalite men har tyvärr ingen sådan butik i min närhet nu längre.

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 20:40
  Permalink

  Vilken samling av Mumin-muggar du har! Hur många har du vid det här laget? Du borde nästan göra en samlingsbild på dom. Å vilken lyckost du är att kommer över presentkort hos Åhléns stup i ett. Är jag avis?! Japp, det är jag;-)

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 21:04
   Permalink

   Ja nu är det en del :D. Ja du det undrar jag med :D. Jag är med i massa paneler då får man dessa underbara presentkort och Åhlens är givna :D. Nu tror jag de känner igen mig dessutom haha ;).

   Reply
 • 8 mars, 2020 at 20:45
  Permalink

  Presentkort är alltid kul att få, älskar att gå och handla då det blir billigt. Själv älskar jag mellon, Följer det alltid.

  Reply
 • 8 mars, 2020 at 22:48
  Permalink

  De är så fina och vad roligt med lite rabatt och presentkort! Tycker också att pappan muggen var drömmig och fin 😍

  Reply
 • 9 mars, 2020 at 11:04
  Permalink

  Jag är absolut en sån som är extrem svår att köpa något till, jag är inte direkt en sån man hoppas få “lov” att köpa till. Presentkort är ju helt klart bland det bästa man kan få. Du får precis det du själv vill ha😁

  Reply
  • 10 mars, 2020 at 21:12
   Permalink

   Jag älskar att få saker med :). Är väldigt lätt tror jag får jag blir tacksam för allt 🙂

   Reply
 • 13 mars, 2020 at 22:25
  Permalink

  Presentkort är så trevliga 🙂 Jag har också de där kopparna i min samling. Muminkoppar är så löjligt underbara 💘

  Reply
 • 14 mars, 2020 at 18:34
  Permalink

  Muminmuggarna är så himla fina! Jag har länge velat ha en sådan mugg, men det har ännu inte blivit av att jag har köpt någon.

  Reply
 • Pingback:Länk regn – amandizan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: