Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Sjukdomar Specialpedagogprogrammet

Sova, studera och jobba.

Egentligen är nog rubriken skriven i fel ordning, det borde vara jobba, studera och sova. Eller så skulle sova läggas till mellan varje ord som sova, jobba, sova, studera och sova. För just så känns mitt liv just nu, som att jag befinner mig i en evig sömn och trötthet. Att redan vara trött och så poppar pollen upp i rejäl mängd nu gör att jag, min allergi och astma verkligen inte känner sig i sitt bästa jag.

Det är inte gnäll eller så, utan bara ett konstaterande. Min kropp är trött och känner att den nog mått allra bäst av att sova i ett dygn men det är varken rimligt eller speciellt bra.

Igår efter jobbet kom jag hem och somnade på sängen, hade ställt klockan för att åka till PMU och Ta till vara, så kom i alla fall upp för det. Åkte dit och hittade en sak av stort värde för mig. Åkte sedan hemåt, fikade lite med William. Städade här hemma och fixade så det går att sitta ute på balkongen igen. Passade även på att byta sängkläder, säga vad man vill man jag älskar att lägga mig i en renbäddad säng.

Som astmatiker och allergiker byter jag sängkläder en gång i veckan. Det är helt enkelt det bästa för mina luftvägar.

Idag står studier på listan för saker att göra, det ska skrivas examensarbete, förutom det ska jag åka till Borlänge för att fixa fransarna. Känner mig lite rädd för att vara i Borlänge dock, det är det stället i Dalarna med flest Covid19 fall. Men jag ska ju inte direkt hänga i stan, bara åka dit och fixa fransarna.

Hoppas du har en jättefin fredag, och start på helgen!

29 Comments

  1. Jobbigt att känna denna ständiga trötthet. Både av att det händer mycket nu och allergier. Hoppas att det blir lättare inom kort!
    Härligt att starta helgen med att fixa fransarna!
    Hoppas du får en fortsatt fin fredag 🙂

  2. Jag är tacksam över att jag inte har astma eller allergier, men lider så med alla som tyvärr har det. Måste vara fruktansvärt att tvingas genomgå det år efter år och för varje år blir perioden bara längre och längre. Usch!
    Kommer det in nya saker varje vecka på de där secondhand ställerna? Låter ju magiskt att kunna åka dit så ofta =) Vill med. Våra ställen är stängda här just nu =/

  3. Jag tycker det är orimligt många som är så trötta nu. Flera som sover på dagen (även jag) och ändå sover gott på natten. Konstigt!

  4. Jobbigt o va trött hela tiden :/ de där med astma känner ja igen gumman vet hur de är o jag har inte börjat med pollen tabletter ännu för vi är inte där ännu 🙁 lycka till med examensarbetet kram

  5. Jag förstår dig PRECIS! Så trött på att vara trött hela tiden och känna att orken inte finns alls… helt galet hur mycket en allergi kan påverka än. Hoppas du får vila ordentligt i helgen 🙂

  6. Vad jobbigt att vardagsrätt hela tiden. Jag far med varit det ett tag och det är så jobbigt för det går inte över.
    Jobbigt när du behöver plugga.

  7. Är inte allergisk mot nåt va jag vet men vid denna tiden & framåt blir jag trött på dagarna. Antar för att min kropp inte gillar värmen, börjar ju bli varmare & varmare ju närmre sommar man kommer. Det är som min kropp stänger av sig typ. Hoppas studierna gick bra.

  8. Allergi och vårtrötthet är uppenbarligen ingen bra kombo. Å det värsta är ju att det är samma sak varje år. Men snart så kan du ser framemot många månader utan:-)

  9. Så jobbigt med tröttheten. Jag är helt brutalt orkeslös några dagar in i min menscykel, men det går ju över ganska fort. Hoppas du haft en fin helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.