Inlägget är i reklam för Städ & Servicealliansen

Idag sitter jag här och verkligen känner att jag är totalt ointresserad av att städa hemmet. Ändå behöver jag göra det, det är precis sådana gånger jag tänker på hur härligt det skulle vara med städhjälp. Jag brukar rent av tänka på hur underbart det skulle vara, tänkt er någon kommer hem städar, tvättar fönster och kanske rent av bäddar rent sängen åt en. Lite som när man var barn och slipp göra sådant själv. Rena rama lyxen! Jag har sett att det finns hemstädning Göteborg men även andra platser i landet. Det är sådant jag fullkomligt skulle älskat, speciellt nu när jag har fullt upp med jobb och studier. Blir jag någonsin ledig undrar jag?

Dock är hemmastädning en liten del mot flyttstädning… Där talar vi verkligen något som är rejält tufft. Som tur är så erbjuder ändå flera ställen flyttstädning så som Flyttstäd Göteborg, Flyttstäd Karlstad och Flyttstäd Norrköping. Jag vet ju att en del av er läsare bor där, och nu så här i sommartider brukar det bli en hel del flyttar för människor. Det är verkligen helt säkert att om jag en dag väljer att flytta igen kommer jag att köpa flyttstädningstjänst. Det är hemskt när man håller på och städar hemmet och jag minns att det var en rejäl smärta i armen bra länge efter min senaste flytt jag gjorde vilket var 2006. Det kan ju verka märkligt att jag fortfarande minns en flytt som det snart är 14 år sedan jag gjorde? Men ja det var en pers helt klart, detta till trots att jag hade hjälp. Nej blir det en flytt igen då ordnar jag helt klart med flyttstädning så jag slipper den saken.

Jag tycker verkligen att det är helt underbart att det numera finns erbjudanden där man kan få hjälp med just städning. För nog finns det roligare saker att göra än att storstäda?

Fb-Button

4 kommentarer

  1. Jag gillar verkligen inte att städa! Men med en lägenhet på 55 kvadrat och som varandes hemmafru skulle det kännas väldigt slött att anlita städhjälp… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: