Skilla fullkomligt älskar att springa utan koppel utomhus. Nu när det inte längre är koppeltvång har jag låtit Skilla springa lös i skogen och även på åkrar. Hon älskar känslan av att springa lös, och hon är jätteduktig på att komma när man ropar på henne.

Jag mår bättre idag, ska jobba imorgon. Men efter gårdagens smärta får jag medge att det var det värsta jag varit med om någonsin. Den smärtan var helt ohanterlig och jag har haft mensvärk under många år.

Flera skriver om Ipren, p-medel och annat. Jag är extremt allergisk mot Ipren och liknade substanser så kan inte ta det. Sedan p-medel har jag inte haft sedan en vecka 2004 och kommer aldrig ta igen heller. Dels för att utbudet är litet då jag haft blodpropp men också för att jag inte vill peppra kroppen med hormoner. Jag är helt enkelt emot hormoner tillsatta till min kropp sedan jag haft blodpropp, men även för att jag tror på att vara så naturlig som möjligt. Respektera er som tar hormoner, men vill absolut inte ha det själv.

6 kommentarer

  1. Härligt när Skilla får springa lite fritt, förstår att det är en frihetskänsla för henne!
    Skönt att höra att du mår bättre. Förstår att det måste ha varit jobbigt att ha denna hemska mensvärk och hoppas att den nu försvinner och aldrig kommer tillbaka!
    Jag har gått på p-piller i ca 10 år. Avslutade strax innan jag blev gravid och jag måste få säga att jag inte mådde någon vidare men var då inte medveten om det. När jag slutade på p-piller mådde jag betydligt mycket bättre men nu tillkommer hormoner igen men det är ju naturliga som du säger 🙂

  2. Så skönt att höra att du mår bra igen:-) Undrar bra vad som har utlöst att det var en så hemsk episod. Hoppas innerligt att det var en engångsföreteelse och att kommande mens håller en mera normal nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: