Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Kajsons julkalender 2020 – Lucka nummer 1: ” Det drömde jag om när året började”

Jag hade en förhoppning om ett lugnare år, att liksom se något nytt. Efter mormor dog i cancer där i oktober 2018, hade hela 2019 varit ett långt år av sorg. Någonstans tänkte jag att våren 2020 skulle handla om examensarbete, få min specialpedagogexamen och att det kanske skulle bli lite lättare med livet en stund. Idag känns det naivt, 2020 blev inget bättre år och när jag tänker inför 2021 har jag slutat hoppas. Jag får ta och tänka som: ”Pessimistkonsulten”, Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall…

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.