Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Lucka 1 – Amanda, om bakning & psykisk ohälsa.

Jag har fått äran i år att vara med i saramadeleines jul kalender vilket är jätte kul. Jag driver en blogg där jag skriver om allt i psykisk ohälsa till vardag och bakning. Jag är verkligen en riktig jul älskare jag vill klä grannen så tidigt som möjligt och och få upp tomtar så fort som möjligt.

Jag ser december som en härlig månad då man kan börja göra varm choklad och veta att man har en mysig tid framför sej. Jag har varit en jul älskare redan som barn älskade att lyssna på julmusik och klä grannen med mamma. Jag har alltid känt att julen är en tid då man ska ta vara på varandra och hjälpa andra som inte har den möjligheten som jag själv har. Jag brukar fira jul med familjen och vi äter för det mesta och kollar på kalle och det vanliga jul programmen.

Julmaten längtar jag till varje år men eter annan dagen så börjar jag att bli rejält trött på det. Julen är den tiden jag mår bäst på med älskar varm choklad och massa jul filmer känns lite som att man faktiskt blir barn på nytt.

Besök mig på min blogg, https://nouw.com/amandamalmflod

2 Comments

  1. Visst är julen en härlig period! Så tycker i alla fall jag men jag vet också människor som inte alls är så roade. Tänk så olika det kan vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: