Jag är tacksam över att fått bli mamma, det är en gåva något som man aldrig får ta för givet. Alla som vill ha barn kan av olika skäl inte få barn, jag känner tacksamhet över att jag fått burit en människa i min kropp. Att vara älskad och älska en annan människa så oerhört mycket som jag gör. Att jag vid 36 års ålder har en son som är sexton år och världens finaste människa. Så tacksam är jag över den saken.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: