Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vad gör dig glad just nu?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I dessa tider vi befinner oss i kan det ibland kännas svårt att berätta vad som gör en glad. Men för mig är det helt klart min lilla underbara familj. Min son William som är helt underbar, och vår lilla Skilla som kom hit och förgyllde våra liv. Det är jag glad över, det gör mig varm inför framtiden.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Visst är det ändå skönt att man känner glädje trots denna pandemi som trasslar till o begränsar våra liv just. Att man inte låter det negativa ta över.

    Ha en fin söndag

  2. Vad fint inlägg. Kan tänka mig att djur gör en väldigt glad nu när tider är som de är. Du och din son verkar ha en bra och nära relation. Det är fint och se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: