Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Kajsons julkalender 2020 – Lucka nummer 12: ” Det här längtar jag efter”

Jag längtar efter att få krama människor jag älskar igen. Att när jag träffar mamma så ge henne en lång kram. Jag saknar det så oerhört mycket att få vara nära henne. Det är jättekonstigt att ses och inte få krama sin mamma och även min bonuspappa. Jag är ingen kramig person, det ska gudarna veta. Men jag saknar innerligt att krama på min familj.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: