Betydligt mycket mindre än jag gör. Tillhör tröttmössorna, det här medför att jag somnar tidigt på kvällen och sover länge. Är jag hemma på helgen sover jag också middag. På semestern är jag sådan där som sover i mängder. SÅ jag borde helt klart sova mindre än jag gör.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

4 kommentarer

  1. Så du sover för mycket! et hör man sällan. För det mesta sover man ju för lite när man är i din ålder. Kan berätta att du kommer att älska pensionärslivet, för då kan du sova hur mycket du vill (utan dåligt samvete) 😉

  2. Tror jag också tillhör tröttmössorna med. Spelar ingen roll om jag sover länge så slutar det med att jag somnar på soffan. Det här med att sova är väldigt skönt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: