Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Uppesittarkväll ikväll, blir det något för dig?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det tror jag inte, eller vem vet? Kanske det är i år man borde spela Bingolotto? För några år sedan köpte vi en varsin lott jag och William. Men grejen är väl den att jag någonstans känner att varför? Samtligt är det ett annorlunda år i år, så man kanske borde göra det ändå. Jag får se, dagen är ännu ung.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

24 Comments

  1. Brukar inte titta på Bingolotto men när det är uppesittarkväll dagen före julafton då bänkar vi oss framför tvn hela familjen och spelar och äter en massa onyttig 🙂 kram

  2. Vi har bara spelat bingolotto tillsammans en enda gång, och det var den gången som Anders hoppades på att vinna en rymdresa ? (Det gjorde vi inte så jag slapp ta striden om att vi skulle välja pengarna istället vilket den som vann gjorde ? ).

    Ha en fin uppesittarkväll vad du nu än sitter uppe och kollar in ?

  3. Det är som du säger ett annorlunda år men jag spelar inte bingolotto ikväll. Har slutat med det för längesedan. Tycker inte det är kul. Så här blir det inget. Hoppas du vinner nåt om ni spelar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: