Så är det då dagen innan julafton. Björn ska ut och grilla på lite kyckling, till det ska vi äta potatisgratäng. Julen 2020 kommer jag fira med Björn och William.

William och Björn åker till Stora Skedvi för att hälsa på Björns farmor utomhus en stund. Jag åker då till min bror Mattias och fikar lite. Det känns verkligen som en annorlunda jul, för många blir nog julafton som vilken annan dag som helst. En av sakerna med julafton är ju att umgås, så blir det ju inte i år.

Jag ska dock visa er fotografier som jag tänkt ta. Dessa blir tagna under dagen imorgon, så då får ni se vår annorlunda jul 2020.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Visst blir det ett annorlunda julfirande i hela världen faktiskt. Kan dock lugnt säga att det blir ingen skillnad här hos mig. Det är precis som vanligt. Har ju varken syskon eller barn så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: