Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Julafton 2020, ett god jul från oss!

Så var julen 2020 här. Jag och Skilla passar på att önska er alla en underbar jul! Fotot på mig och Skilla tog William här på kvällen med min systemkamera, den ska jag bli bättre på att använda nu 2021. Bilden på Skilla tog jag, hon ställde upp med mutor i form av godis. Man får inte vara dum!
Min pyjamas jag har på mig är från Polarn och pyret och visst är det Pluto ni ser på den!

God jul underbara läsare! Hoppas ni får en helt fantastisk dag!

26 Comments

  1. God Jul. Bilderna blir alltid bättre med systemkamera. Tyvärr strular det då jag ska lägga över så har bara använt min mobilkamera nu.

  2. GOD JUL till dig och Skilla vilka härliga bilder och självklart måste fotomodellandet få kosta lite så mutorna är helt i sin ordning. Jag har också en systemkamera här hemma som jag gärna skulle vilja bli bättre på att använda…

  3. Önskar dig också en riktigt GOD JUL i Falun!
    Vilka toppen bilder, både den som William tog och ditt foto på Skilla. Riktiga mysbilder:-)

  4. Julen här är vad den varit sedan barnen kom. Tyvärr måste jag säga. Jag är en vilsen norrländska i Småland.. utan snö en vintern usch..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa