Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det här vill jag göra 2021.

 • Krama min mamma igen.
 • Ta långa promenader med Skilla.
 • Laga goda middagar tillsammans med William.
 • Hitta det där lugnet som jag så mycket söker inom mig.
 • Skratta mera.
 • Umgås med vänner.

Allt ovan hänger ju på huruvida pandemin lättar upp något eller ej. Men det är vad jag verkligen vill!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

14 Comments

 1. Jag skulle gärna vilja resa lite längre bort, men det viktigaste jag vill göra är att hålla mig frisk. Och sen såklart vill jag att alla nära och kära också håller sig friska och att skitviruset försvinner.

 2. Pandemin har ju styrt oss så gott som hela året och jag tror vi alla kan skriva under på att vi längtar efter kramar och att umgås med familj och vänner på det sättet vi gjorde förr.

 3. Det är hemsk att sakna närheten, som jag själv upplevt under pandemin. Jag hoppas innerligt att du får dina önskningar uppfyllda. Var rädd om dig!

 4. Så enkla och i grunden självklara saker som efter pandemin inte lägre är givna längre. Vem hade kunnat ana för ett år sedan att det är så kallade självklarheter som vi önskar oss mest just nu och ett tag framöver…

 5. Hoppas så pandemi får ett avslut, att vaccinet tar och att vi kan börja återgå till en mer normal vardag. Det kommer aldrig bli helt detsamma det får vi nog räkna med, men bättre i alla fall. Jag håller på med en 2021 lista med, känns ändå peppande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: