Idag har jag fått besök av min vän Anna. Hon bor i Orsa så vi ses inte så ofta, vi sågs dock i somras då hon var här på jobb och idag sågs vi alltså igen. Jättekul att hon fick se mina lägenhet också, insåg att hon är en av få som varit här sedan vi flyttade hit. Blir ju lite så nu när covid19 gör att man inte kan umgås.

Nu på kvällen träffade jag Jennie och hennes ena hund Akilles, vi tog en promenad runt med hundarna i regnet och det var skönt med lite promenad för oss allihopa. Nu kommer nog Skilla sova riktig skönt i natt.

Hur som helst så har Skilla fått en låda med julkakor, hon tycker de är goda så ger henne ungefär en varje dag. Hon blir lika glad varje gång så det är roligt.

Relaterade etiketter:

13 kommentarer

  1. Så det var hundgodis – hahaha:-) Kul med en kompis som du inte sett på länge. Å visst är man så evinnerligt trött på allt vad pandemi heter…
    PS. Skilla är nog lyckligt omedveten om allt vad C-19 innebär. Ibland önskar man att vara hund eller katt kanske…
    BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: