Idag har jag fått besök av min vän Anna. Hon bor i Orsa så vi ses inte så ofta, vi sågs dock i somras då hon var här på jobb och idag sågs vi alltså igen. Jättekul att hon fick se mina lägenhet också, insåg att hon är en av få som varit här sedan vi flyttade hit. Blir ju lite så nu när covid19 gör att man inte kan umgås.

Nu på kvällen träffade jag Jennie och hennes ena hund Akilles, vi tog en promenad runt med hundarna i regnet och det var skönt med lite promenad för oss allihopa. Nu kommer nog Skilla sova riktig skönt i natt.

Hur som helst så har Skilla fått en låda med julkakor, hon tycker de är goda så ger henne ungefär en varje dag. Hon blir lika glad varje gång så det är roligt.

Relaterade etiketter:

13 kommentarer

 1. hi hi j undrade va för söta kex eller kakor
  det är ju rätt skönt men klart ja har hellre regn än snö men hos er skulle komma mer snö hörde ja

  ja dumma covid ja har tröttnat man inte kan ses det är skit jobbigt

  är u pigg från allt nu ? kram o god fortsättning

 2. Så det var hundgodis – hahaha:-) Kul med en kompis som du inte sett på länge. Å visst är man så evinnerligt trött på allt vad pandemi heter…
  PS. Skilla är nog lyckligt omedveten om allt vad C-19 innebär. Ibland önskar man att vara hund eller katt kanske…

 3. Härligt med lite umgänge trots allt…. och att du kan promenera igen hoppas att allt läkt som det ska. Förstår om skilla blir glad när hon ser de där kakorna…såg ju så fina ut, även för mig som inte är en hund ?

 4. Så trevligt att träffa en vän som du inte har sett på ett halv år.
  Sen träffa en vän att gå ut & gå med & med era hundar ?

  Ta hand om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa