Så är julledigheten slut för denna gång. Jag och Skilla tog promenad med Björn i Kniva idag. Trots kylan var det riktigt skönt. Ryggen mådde bättre idag, min uppfattning om ryggskott är att efter dag tre är den oftast på väg bort. Dag två är i regel värst.

Imorgon börjar alltså vårterminen för mig, eleverna börjar på måndag. William har distansstudier till den 17e minst antar att det blir förlängt dock.

Är tudelat att jobba, bara tanken på att utsättas för covid19 känns jobbigt. Det har liksom tagit bort allt det jag tidigare uppskattade med yrket.

Nej nu ska jag sova! Hoppas du mår bra?

2 kommentarer

  1. Klart du har blandade känslor att återgå till undervisning på plats. Rädslan att bli smittad finns ju i det undermedvetna. Bra att du inte behöver dig bekymra om William som ju har distansundervisning. Sätt på dig munskyddet och håll avstånd från allt och alla. Ungefär så gör jag.
    Skönt i alla fall att ryggskottet är bättre. Alltid nåt;-)
    BP recently posted..Trettondagen med onsdagsblandning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: